– Det er helt utrolig. Du kan ikke slå ned folk!

Samir Handanovič slapp unna med gult kort da han var på en skikkelig bærtur. 30 meter fra mål dundret han inn i Alassane Pléa med albuen først.

Inter – Borussia Mönchengladbach 2-2

Se den voldsomme hendelsen øverst!

– Det burde vært rødt. Han kommer ut og albuer han i ansiktet! Det ser ut som om at det er bevisst. Det er kjempestygt. Jeg håper Handanovič får etterspill her. De bør se nøyere på video og gi ham en utestengelse, var konklusjonen til TV 2s fotballekspert Erik Huseklepp etter kampen.

Det ble dramatisk mot slutten av kampen mellom Inter og Borussia Mönchengladbach. Tyskernes spiss Alassane Pléa skulle ta ned ballen 30 meter fra Inter-målet.

Det som så ut til å være en ufarlig situasjon kunne raskt utviklet seg til noe meget alvorlig.

Bak Pléa kom nemlig Inter-keeper Samir Handanovič stormende. Sloveneren var på en skikkelig bærtur og valgte å gå i samme duell som Gladbach-spissen.

Det endte med at sisteskansen klinket albuen i bakhodet på den franske spissen.

– Hva er det du driver med, keeper? Albuen rett i bakhodet! Det må være rødt kort. Han treffer med albuen i bakhodet med masse kraft. Når de skal ta de ting på VAR, må de ta tingene som er skikkelig skumle, kommenterte TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller i FotballXtra-studio.

Inter-målvakten fikk fullføre kampen, etter at han slapp unna med kun gult kort.

– Det er helt utrolig. Du kan ikke slå ned folk! Det er 40 meter fra mål, utbrøt TV 2-programleder Jon Hartvig Børrestad.

Lukaku i storform

Det tok 49 minutter før det første målet i kampen kom. Romelu Lukaku var smart i bevegelsene i motstanderens boks, og da ballen havnet i beina hans var han nådeløs.

Etter 61 minutter pekte kampens dommer på straffemerket. Etter å ha dobbeltsjekket med VAR fikk Gladbach muligheten til å utligne. Ramy Bensebaini var sikker.

Så kom hendelsen hvor Handanovič dundret ned Pléa. Sisteskansen fikk bli på banen, men få minutter senere skulle han og Inter bli straffet.

Jonas Hoffman lurte offside-linjen til Inter og alene med Inter-keeperen var tyskeren sikker. Med en elegant plassering mellom sisteskansens bein tok Gladbach ledelsen for første gang i kampen.

Men Lukaku var ikke ferdig. Nok engang beveget han seg perfekt i feltet. Et hjørnespark ble stusset videre av Alessandro Bastoni. Kjempen fra Belgia kom stormende mot bakre stolpe og fikk ballen i mål. Dermed endte kampen 2-2.