Solskjær hylles: – Han er en anstendig mann og manager

TV 2s ekspert mener Ole Gunnar Solskjær har reist seg etter den dårlige Premier League-starten.

Se Manchester United-Chelsea lørdag fra kl. 18.00 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Ole Gunnar Solskjær har vært under press etter en dårlig sesongstart med Manchester United.

4-1-seieren over Newcastle ble en opptur, men etter tirsdagens 2-1-seier i Paris mener ekspertene at Solskjær nok en gang har stilnet kritikerne.

– Han har gitt svar på tiltale. For starten i Premier League var elendig for å si det rett ut. Så var det bedre mot Newcastle, men denne kampen mot stjernegalleriet til PSG uten viktige spillere i forsvaret. Det er et godt håndverk av Ole Gunnar Solskjær, mener TV 2s fotballekspert Brede Hangeland.

Harry Maguire, Eric Bailly og Mason Greenwood var spillere som ikke var med til Paris på grunn av skade.

– Folk begynner å kvesse knivene allerede når de ser laguttaket, så svarer de med den prestasjonen. Det er klasse. Det var godt utført av både ham og laget, sier Thorstvedt.

Bragden skjedde på samme arena som Solskjær sikret seg den permanente managerjobben i Manchester United. Da de for to sesonger siden snudde 0-2 til 3-3 sammenlagt på Parc des Princes og tok seg videre til kvartfinale i Champions League.

– Solskjær vi alltid ha Paris. To ganger. Nå vil kanskje folk akseptere at han kan sette opp et lag, at spillerne spiller for ham og at han fortjener tid til å fortsette å gjenopprette Manchester Uniteds verdier. Solskjær er ikke perfekt, han er ikke Ferguson, men han er en anstendig mann og manager, som bryr seg dypt og fortjener respekt, skriver sjefsskribent i Times Sport Henry Winter på sin Twitter-profil.

Etter en rufsende start kan dette være starten på en ny god periode for kristiansunderen.

– Jeg minnes at han etter en skrekkelig start på sesongen sa at det kom til å ta oss fire-fem kamper på å komme oss opp i omdreininger. Dette var kamp nummer seks og nå ser de meget bra ut, sier Hangeland.

Men det er tøffe kamper som venter for Manchester United.

Chelsea (24. oktober), Rb Leipzig (28. oktober), Arsenal (1. november), Istanbul Basaksehir (4. november) og Everton (7. november) er motstanderne de neste to ukene.

Da håper nok Solskjær at gårsdagens matchvinner vil opprettholde formen han har vist de siste kampene.

Marcus Rashford fikk ros etter kampen mot Paris Saint-Germain.

– Han kan definitivt bli med verdensklassespiller om han fortsetter å forbedre seg. Han trenger å bli mer klinisk foran mål. Da Wayne Rooney kom til klubben scoret han utrolige mål, han scoret ikke stygge mål. Han ble avhengig av å score. Marcus scorer fantastiske mål og skaper fantastiske mål. Begynner han å score de stygge målene, kan han bli en utrolig fotballspiller, sier tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand.

Neste test for Manchester United er Chelsea på Old Trafford. Ole Gunnar Solskjær har hatt et godt overtak på Frank Lampard den siste tiden, og gikk seirende ut av begge duellene i Premier League forrige sesong.

Kampen ser du lørdag fra kl. 18.00 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Relatert