LETEAKSJON: Redningsskøyter, ambulansebåt, brannbåt og frivillige både til sjøs og i strandsonen deltok i leteaksjonen etter den savnede mannen i 30-årene.
LETEAKSJON: Redningsskøyter, ambulansebåt, brannbåt og frivillige både til sjøs og i strandsonen deltok i leteaksjonen etter den savnede mannen i 30-årene. Foto: Redningsselskapet /NTB

Død person funnet i sjøen

En død person ble funnet i sjøen i Sunnfjord. Funnet settes i sammenheng med søk etter en mann i 30-årene, som ble meldt savnet etter han falt fra en båt under krabbefiske torsdag.

Dette opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding mandag morgen.

– I forbindelse med søk etter antatt omkommet i Sunnfjord i Askvoll kommune i Vestland ble det søndag kveld gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet.

Avdøde ble funnet i sjøen på rundt 180 meters dyp, nord i Granesundet.

Avdøde er ikke formelt identifisert, men politiet antar at personen som er funnet er samme person som ble meldt savnet torsdag 15. oktober.

Torsdag ettermiddag ble det satt inn store ressurser i søket etter en mann i 30-årene som havnet på sjøen utenfor Askvoll, da han skulle trekke krabbeteiner.

Det ble iverksatt et omfattende søk med redningsskøyter, ambulansebåt, brannbåt og frivillige både til sjøs og i strandsonen.

Mannens pårørende er varslet.