OPPTUR: Manchester United og Marcus Rashford fikk seg en opptur mot Newcastle. Nå tror 22-åringen på mer suksess mot Paris Saint-Germain
OPPTUR: Manchester United og Marcus Rashford fikk seg en opptur mot Newcastle. Nå tror 22-åringen på mer suksess mot Paris Saint-Germain Foto: Owen Humphreys

Tror på ny PSG-skalp: - Bedre enn sist vi møtte dem

Manchester United knuste Newcastle 4-1 på lørdag. Marcus Rashford tror oppturen fortsetter mot Paris Saint-Germain.

Tirsdag fra klokken 20.00: Se Paris Saint-Germain-Manchester United på TV 2 Sport 1 og Sumo.

6. mars 2019 vil alltid stå som en merkedag i Manchester United-historien. På en høydramatisk kveld i Paris slo de røde djevlene Paris Saint-Germain 3-1, og sikret avansement i Champions League.

Nå tror matchvinneren fra forrige oppgjør på Parc des Princes, Marcus Rashford, på en ny stor United-kveld når lagene møtes på tirsdag.

– Vi er langt bedre nå enn sist vi møtte dem. Vi er langt foran det nivået, sier en selvsikker Rashford.

– Smertefullt

Etter noen tøffe uker fikk han og resten av laget vist seg fra en langt bedre side mot Newcastle, men mannen som sto bak Uniteds fjerde scoring på St. James' Park innrømmer at dagene etter Tottenham-nederlaget var tøffe.

– Det har vært smertefullt. Trolig mer smertefullt enn folk kan forestille seg. Men som fotballspiller må man bare slå tilbake, det er det enste man kan gjøre, sier 22-åringen.

Etter seieren lørdag bedyret Ole Gunnar Solskjær 20/21-sesongen for offisielt åpnet. Tirsdag starter også gruppespillet i Champions League.

– Vi vil levere i de store turneringene, også Champions League. Det er kravene som stilles når du er United-spiller, sier Solskjær.

Det kravet er Rashford klar til å etterkomme.

– Vi har ingen unnskyldninger for å tape med den troppen og talentet vi har. PSG har noen svært gode spillere, men vi må prøve å finne en måte å vinne kampen på.

Hyller Solskjær

United har havnet i en knalltøff gruppe i Mesterligaen. Ved siden av PSG, venter oppgjør mot Alexander Sørloths Leipzig og tyrkiske Istanbul Basaksehir, der Fredrik Gulbrandsen spiller.

– Vi må finne et stabilt nivå og i mine øyne har vi laget og talentet for å klare det. Det handler om kontinuitet, sier Rashford, som samtidig tar seg tid til å hylle sin norske manager.

– Når han snakker så lytter man og tar til seg det han sier, for vi vet at han har vært i de store kampene og vunnet, sier han og legger til:

– Han har lært mye av Sir Alex Ferguson og er vant til en vinnerkultur. Vi må finne en måte å nå det nivået på, sammen med han, avslutter United-angriperen.