Haris
Haris "H4RRE" Hadžić Foto: Sindre Stien / Nordavind

Amerikansk klubb forsterker med norsk stortalent

Norske Haris «H4RRE» Hadžić blir lagkamerat med Håkon «hallzerk» Fjærli i den Amerikanske klubben Dignitas.

Counter-Strike laget til Dignitas blir stadig mer norsk. I januar signerte de Håkon Fjærli, og nylig annonserte amerikanerne Halvor Gulestøl som hovedtrener. Nå ser de nok en gang til Norge.

— Spent, stolt og motivert

Haris Hadžić har den siste tiden spilt for den norske klubben Nordavind. Og til tross for at Haris har vært fornøyd med klubben, følte han at progresjonen ikke var rask nok.

— Det var ikke vanskelig å takke ja til Dignitas, men det er samtidig litt rart å måtte forlate Nordavind etter noen flotte perioder der. Det er vanskelig å sette ord på følelsen av å bli hentet av Dignitas, men jeg ble selvsagt veldig glad, sier Haris Hadžić til TV 2.

Telialigaen: Vi viser Counter-Strike gratis og eksklusivt hver mandag på TV 2 Sumo.

På Twitter delte han annonseringen fra klubben med sin egen beskjed:
— Spent, stolt og motivert for å bli god med Dignitas.

Skal ut i aksjon mot norske Apeks

Laget går nå inn i en intensiv treningsperiode før de skal kjempe om plass i storturneringen BLAST Premier. De har blitt invitert til Elisa Invitational 2 sammen med blant annet norske Apeks. Her skal åtte lag kjempe om seieren, som gir invitasjon videre til prestisjefylte BLAST Premier Showdown.

— Det er vanskelig å si hvordan vi kommer til å prestere såpass tidlig etter å ha fått spillerne på plass, da det er mye taktisk som må innøves på flere kart. Målet er naturligvis å vinne, men det skal bli hardt å slå formsterke lag som verdenstoer Heroic, sier Halvor Gulestøl.

Vi dekker Elisa Invitational 2 fra mandag 26. oktober, og kan sees på TV 2 Sumo gratis.

— Viktig signering for oss

Dignitas sin hovedtrener, Halvor Gulestøl, har i flere uker arbeidet med å finne to spillere til laget sitt. De valgte å benke Christopher «GeT_RiGhT» Alesund og Richard «Xizt» Landström etter manglende resultater.

— Haris er en som viser veldig høy arbeidsmoral og iver til å bli bedre, i tillegg til at han er en spiller som passer godt inn i spillergruppen sosialt. Håkon hadde også mye godt å si om han fra deres opphold i Nordavind, noe som gjorde at vi følte oss trygge på valget, sier Halvor Gulestøl til TV 2.

I laget skal Haris få en offensiv rolle, og vil være spilleren som skal finne åpningen for laget. Dette er noe laget tidligere har manglet.

— Han kommer til å bli brukt aggressivt i spill, han er fryktløs og flink på å søke i rom tidlig i runder noe vi har hatt mangel på tidligere, sier Halvor Gulestøl.

Klubben har i tillegg annonsert signeringen av svenske Ludvig «HEAP» Alonso.

Relatert