Politiet advarte foreldre:

Fryktet masseslagsmål – 300 ungdommer samlet

Politiet avbrøt en fotballkamp mellom ungdommer i Kristiansand søndag kveld, da de fryktet masseslagsmål. Rundt 300 ungdommer var samlet.

Politiet i Kristiansand gikk søndag ut og advarte om masseslagsmål, da de hadde opplysninger om at en stor mengde ungdommer skulle samles for å sloss.

– Vi registrerer at det er mye ungdom på busser inn mot sentrum og oppfordrer nok en gang foreldre til å sjekke hvor barna deres befinner seg og få dem hjem, opplyser politiet.

Stanset fotballkamp

Ikke lenger etter opplyste politiet i Agder at det er stor tilstrømning av ungdommer i området Krossen i bydelen Grim i Kristiansand.

Politiet meldte om stor tilstrømming til fotballbanen utenfor Kristiansand sentrum. De var derfor på stedet, med flere patruljer, for å forebygge masseslagsmål.

Det skal være en privat fotballkamp mellom ungdommer fra ulike bydeler som er årsaken til at så mange samles.

– Vi har bestemt at fotballkampen ikke skal gjennomføres, og vi er i ferd med å snu ungdommer som er på stedet og på vei dit, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt.

Opp mot 300 undgommer

Politiets innsatsleder Kjell Iveland sier til Fædrelandsvennen at det er opp mot 300 ungdommer på fotballbanen. Ungdommene skal primært være i aldersgruppa 15–18 år.

Også lørdag kveld oppfordret politiet i Kristiansand foreldre om å hente barna sine, etter meldinger om masseslagsmål mellom rundt 50 ungdommer i sentrum av byen.