STØTTE: Scott McTominay er klar på at klubben står bak Ole Gunnar Solskjær.
STØTTE: Scott McTominay er klar på at klubben står bak Ole Gunnar Solskjær. Foto: Richard Heathcote

United-profilen om Solskjær: – Hele klubben står bak ham

Scott McTominay tar Ole Gunnar Solskjær i forsvar etter en tøff sesongstart.

Se Manchester United-Newcastle klokken 21.00 på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag!

Presset på Ole Gunnar Solskjær øker. 1-3-tapet i seriepremieren hjemme mot Crystal Palace ble fulgt opp med en heldig seier 3-2-seier borte mot Brighton før klubbens største tap i Premier League-historien mot Tottenham i forrige serierunde.

Etter 1-6-tapet på Old Trafford, sa derimot Scott McTominay dette til TV 2 om sin norske manager:

– Hele klubben står bak ham. Vi tror på hvert eneste ord han sier, og det er ikke bare ham. Vi stoler på hvert eneste ord fra Mike Phelan, Kieran McKenna, Michael Carrick, hele støtteapparatet.

Skotten, som scoret i straffesparkkonkurransen da Skottland slo Israel i playoff-semifinalen i Nations League, gir ros til Solskjær for måten han har blitt en bedre spiller under nordmannens ledelse. På spørsmål om samarbeidet dem imellom, svarer midtbanespilleren:

– Fantastisk. Du ser det på måten han har utviklet meg og gitt meg spilletid og hvordan jeg har spilt. Det er mye hans fortjeneste, sier McTominay til TV 2.

– Kan ikke stole på spillere

ESPN-journalist Mark Ogden, som har fulgt Manchester United i en årrekke, tar McTominays kommentar med en klype salt.

– Spillere vil aldri gi deg sannheten eller komme ut og si at de ikke stoler på treneren. Man kan ikke stole på at en spiller vil gi en ærlig tilbakemelding. Jeg ville ikke trodd på ett ord av hva en spiller sa så lenge han er i sjefsstolen. De må være diplomatiske, forklarer Ogden.

Journalisten sa dette til TV 2 om Solskjærs situasjon etter stortapet mot Tottenham i forrige Premier League-runde:

– Han er i fare. Kanskje ikke i landslagspausen, men når man taper 1-6 hjemme, uansett om man er ti mann, så er ikke det bra for en United-manager. Ole er presset, men han overlever foreløpig.

– Får Solskjær kampen etter dette, så må han vinne den. Presset kommer til å øke. Så lenge Pochettino er tilgjengelig, vil presset øke og øke og øke.

Se Manchester United-Newcastle klokken 21.00 på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag!

Relatert