Trakk seg fra Torpet etter én dag

Det ble et kortvarig opphold på husmannsplassen for Lene Egeland Hogstad (44).

Etter tre uker på Torpet, har foreløpig ingen fra Farmen-gården klart å utkjempe den opprinnelige Torpet-trioen, Karianne Amlie Wahlstrøm (29), Mathias Scott Pascual (27) og Olav Harald Ulstein (58).

Tidligere har både Sanna Khursheed (32) og Jostein Grav (58) prøvd seg i duell på husmannsplassen, men de måtte vende snuten hjem etter tap.

Denne uken var det Lene Egeland Hogstad (44) fra Flekkefjord sin tur til å prøve seg på Torpet, etter at hun tapte melkespann-tvekampen mot Tove Moss Lohne (35) inne på Farmen-gården.

Torpet-oppholdet ble derimot kortvarig for Hogstad også.

TORPET-GJENGEN: Lene valgte å trekke seg etter kort tid. Foto: Skjermdump/TV 2
TORPET-GJENGEN: Lene valgte å trekke seg etter kort tid. Foto: Skjermdump/TV 2

Trakk seg

44-åringen valgte nemlig å trekke seg etter to dager, uten å ha vært i duell mot noen av Torpet-beboerne.

Dette vises i mandagens episode av Torpet på TV 2 Sumo.

– De var veldig klare på at de var en familie, de ville stå sammen og de ville inn igjen. Så jeg kjente jo litt på det og visste jeg måtte være der i mange uker. Ville jeg ødelegge det selskapet deres?, sier Hogstad til TV 2 etter å ha kommet tilbake til 2020.

Samtidig innrømmer barnepleieren fra Flekkefjord at hun kjente litt på hjemlengselen.

– Jeg hadde en fot litt nærmere hjemme og de hadde det så fint og greit, så jeg sa: «Dere må bare stå på videre», forteller hun.

Se video i toppen av saken.

FORLOT TORPET: Lene Egeland Hogstad (44) valgte selv å trekke seg fra Torpet etter to dager på husmannsplassen. Foto: TV 2.
FORLOT TORPET: Lene Egeland Hogstad (44) valgte selv å trekke seg fra Torpet etter to dager på husmannsplassen. Foto: TV 2.

Ble lurt

I etterkant fikk Hogstad vite at hun ble lurt av de andre Torpet-deltakerne før hun tok valget om å trekke seg.

Wahlstrøm, Pascual og Ulstein hadde nemlig lagt en ny taktikk like før 44-åringen kom inn på Torpet. Den gikk ut på å få fremtidige nykommere fra Farmen til å tro at alle tidligere deltakere derfra hadde trukket seg frivillig fra Torpet.

– Da jeg kom ut, forstod jeg at de hadde lurt meg litt. De sa jo at de andre hadde gitt seg fordi de var slitne og ikke orket mer. Men de var jo egentlig i kamp, forteller 44-åringen og legger til:

– Men de var flinke til å lure meg. Det skal de jammen ha.

– Må være tortur

Hogstad er derimot ikke bitter for å ha blitt lurt til å trekke seg. Tvert i mot tror hun det kunne blitt vanskelig å holde ut i seks uker på den lille gården.

– Jeg tenker at de kan gå lei av hverandre i lengden. Hvis de skal være der sammen i nesten ni uker, da er det klart man vil spy av hverandre til slutt, stakkars. Og hvis du kommer med noen du er uvenn med, så må det være tortur, sier hun.

– Men de var ved «good spirit» når jeg gikk, altså, så vi får bare håpe at de klarer å holde det sånn så lenge de kan.

Se Torpet mandag, torsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo.

Se Farmen tirsdag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Relatert