KLAR FOR UNITED: Alex Telles.
KLAR FOR UNITED: Alex Telles. Foto: Manchester United

Manchester United signerte brasiliansk venstreback

Ole Gunnar Solskjær styrker stallen på overgangsvinduets siste dag med signering av 27-årige Alex Telles.

Ryktene om en overgang kom til overflaten i helgen, og nå er det bekreftet. Manchester United har signert brasilianske Alex Telles (27) fra Porto.

– Jeg vant mange trofeer i Porto, og jeg ønsker å fortsette med det i United. Manageren har en klar plan for dette laget, og jeg gleder meg til å få på meg den berømte drakten, sier Telles til klubbens nettsider.

Ole Gunnar Solskjær ønsker Telles velkommen til Manchester United.

Venstrebacken hadde ett år igjen av kontrakten med Porto og kommer til United for en overgangssum som rapporteres å ligge i området rundt 165 millioner kroner, skriver blant andre overgangsjournalist Fabrizio Romano.

– Han er en spiller vi har fulgt en stund, og leveransene hans de siste årene er akkurat det vi er på utkikk etter. Han er en kriger og en vinner, og han kommer til å tilføre konkurranse. Alex har kvaliteter, både som spiller og person, som vi ønsker her i Manchester United, sier han til klubbens nettsider.

Telles skriver under på en fireårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år.

Dermed får Ole Gunnar Solskjær et alternativ som kan gi konkurranse til Luke Shaw, som ikke har maktet å bli den venstrebacken man håpet på i United etter overgangen fra Southampton i 2014 som gjorde ham til verdens daværende dyreste tenåring.

Telles har spilt 195 kamper, bidratt med 57 målgivende pasninger og 26 scoringer på fire sesonger i Porto.

Artikkelen oppdateres.