FALSKE INNLEGG: I dag ble de falske instagram-innleggene Coleen la ut for å avsløre fotballfruen, frigjort.
FALSKE INNLEGG: I dag ble de falske instagram-innleggene Coleen la ut for å avsløre fotballfruen, frigjort. Foto: Tim Hales

Dette er «instafellene» Coleen Rooney la ut for å avsløre fotballfruen

GOD KVELD NORGE (TV2): Coleen Rooney avslører de tre falske instagram innleggene hun brukte til å avsløre Rebekah Vardy.

Den flere år lange spliden mellom de to fotballfruene nådde en topp da Rooney i oktober i fjor anklaget Vardy for å ha lekket private instagram-historier om henne til tabloid avisen The Sun.

Den gangen skrev hun på twitter:

«Jeg prøvde å finne ut av det i lang tid. Av forskjellige grunner hadde jeg en mistenkt. For å bevise dette fikk jeg en idé. Jeg blokkerte samtlige personer fra å se mine Instagram-historier bortsett fra én. I løpet av de siste månedene har jeg lagt ut en rekke falske historier for å se om de fant veien til The Sun. Og vet dere hva? Det gjorde de.»

«Nå vet jeg med sikkerhet hvilken konto/person disse historiene kom fra. Jeg har lagret og tatt screenshots av alle Instagram-historiene som viser at kun én person har sett dem. Det er.... Rebekah Vardys konto.»

Coleen var overbevist om at det var en person i hennes nære vennekrets som lekket instagram-historiene hennes til pressen. Hun tok på detektivhatten og bestemte seg for å legge ut falske historier for å være sikker på at Vardy var den skyldige.

KONEKRANGEL: Rebekah Vardy benektet anklagene og bestemte seg for å saksøke sin tidligere venninne. Nå har de møttes i retten.
KONEKRANGEL: Rebekah Vardy benektet anklagene og bestemte seg for å saksøke sin tidligere venninne. Nå har de møttes i retten. Foto: Lee Smith / BILDBYRÅN

Da anklagene kom var Vardy raskt til å benekte det og skal i ettertid ha lidd av alvorlige angstanfall. I juni bestemte Vardy seg for å saksøke Rooney og begge måtte møte opp i retten etter alle påstandene om historiene som ble solgt til tabloidene.

I retten forklarer Coleen hvordan hun gikk langt for å bevise hvem som lekket historier til The Sun. Hun sier at hun blokkerte alle vennene sine fra sin private Instagram-konto med unntak av Rebekah og deretter postet en rekke falske oppdateringer til kontoen.

De falske innleggene ble frigjort for første gang i dag.

FALSKT INNLEGG: I rettsdokumentene fokrlarer Coleen at hun publiserte et falskt innlegg om å fly til Mexico for å velge kjønnet på sin neste baby.
FALSKT INNLEGG: I rettsdokumentene fokrlarer Coleen at hun publiserte et falskt innlegg om å fly til Mexico for å velge kjønnet på sin neste baby. Foto: Daily Mail
Her la hun ut et falskt innlegg om at hun hadde tenkt på å gå inn i TV-bransjen.
Her la hun ut et falskt innlegg om at hun hadde tenkt på å gå inn i TV-bransjen. Foto: Daily Mail
Under dette falske innlegget la hun ut at hun trengte en flaske vin etter at kjelleren i deres nye hus ble oversvømt, i et forsøk på å avsløre den tidligere venninnen.
Under dette falske innlegget la hun ut at hun trengte en flaske vin etter at kjelleren i deres nye hus ble oversvømt, i et forsøk på å avsløre den tidligere venninnen. Foto: Daily Mail

Relatert