SPISSIGNERING: Tottenham har klart å lande Carlos Vinicius fra Benfica.
SPISSIGNERING: Tottenham har klart å lande Carlos Vinicius fra Benfica. Foto: Patricia De Melo Moreira

Bekreftet: Brasiliansk spiss til Tottenham

Carlos Vinicius (25) styrker José Mourinhos angrepsrekke.

I en pressemelding natt til fredag bekrefter Benfica at de er kommet til enighet med Tottenham om en låneovergang for spissen Carlos Vinicius. Fredag kveld ble avtalen endelig bekreftet av London-klubben.

Tottenham låner spilleren ut inneværende sesong for 32 millioner kroner før de har muligheten til å hente ham på permanent basis for 490 millioner kroner. Lånesummen vil imidlertid bli trukket fra om overgangen blir gjort permanent.

Signeringen gjør at Tottenham omsider får et rent spissalternativ til Harry Kane på topp, noe de ikke har hatt siden Fernando Llorentes tid i klubben. Til nå har blant andre Heung-min Son måtte vikariere som midtspiss de gangene Kane har vært ute med skade.

Vinicius kommer til Tottenham etter å ha scoret 18 mål på 32 kamper for Benfica forrige sesong og krysser nok av flere av boksene til Mourinho i form av sin høyde (190 centimeter) og fysikk.

José Mourinho ville ikke bekrefte signeringen etter at Tottenham kvalifiserte seg til Europaligaen torsdag kveld.

– Ingen har fortalt meg noe om at det er gjennomført, så jeg skal respektere situasjonen, respektere spilleren, respektere Benfica og vente litt til. Neste gang vi ser hverandre er jeg kanskje i stand til å svare, sa Mourinho etter kampen før pressemeldingen fra Benfica ble sluppet.

Relatert