ØNSKET AV HAREIDE: Åge Hareide fortsetter å se til svensk fotball for å forsterke Rosenborg. Rasmus Wiedesheim-Paul er spilleren Rosenborg ønsker som Torgeir Børvens erstatter.
ØNSKET AV HAREIDE: Åge Hareide fortsetter å se til svensk fotball for å forsterke Rosenborg. Rasmus Wiedesheim-Paul er spilleren Rosenborg ønsker som Torgeir Børvens erstatter. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Dette blir trolig Børvens erstatter

Rosenborg jakter på svensk 21-åring.

Åge Hareide har vært klar på at han ønsker en erstatter til Torgeir Børven som onsdag ble solgt til tyrkisk fotball.

Nå kan erstatteren nærme seg: Etter det TV 2 kjenner til, ønsker Rosenborg å hente svensken Rasmus Wiedesheim-Paul til Trondheim.

Spissen er for øyeblikket under kontrakt med den svenske 1. divisjonsklubben Halmstad, der han har banket inn mål den siste tiden. 13 mål på 17 kamper fra start er status hittil i år.

Nå får TV 2 opplyst at det meste tyder på at 21-åringen blir Rosenborg-spiller.

Skal utfordre Islamovic

Wiedesheim-Paul har kontrakt med Halmstad ut 2021. Det betyr at Rosenborg må betale en overgangssum for 21-åringen, men slik TV 2 forstår det skal partene allerede ha kommet langt i forhandlingene og være innstilt på en løsning.

Ifølge Fotbollsdirekt avviste Halmstad i sommer et bud på rundt fire millioner svenske kroner på Wiedesheim-Paul fra Allsvenskan-klubben Elfsborg.

Det betyr at Rosenborg trolig må grave litt i lommeboken for å få på plass den svenske 21-åringen, som er tiltenkt en rolle som utfordrer til Dino Islamovic i Rosenborg-angrepet.

Islamovic vant åpenbart spisskampen med Torgeir Børgen, og nå er det altså en landsmann som etter all sannsynlighet blir utfordreren.

Rosenborg har tidligere vært klar på at de ikke ønsker å kommentere overgangssaker før ting er offisielt.

Relatert