Her er Jens Petter Hauge på plass i Milano

Drømmeuken til Jens Petter Hauge (20) fortsetter. Under 24 timer etter at 20-åringen ble tatt ut på landslaget for første gang satte han seg på flyet til Milano.

Se video øverst av at Jens Petter Hauge ankommer Malpensa Lufthavn tirsdag ettermiddag.

Grytidlig tirsdag morgen satte Jens Petter Hauge seg på flyet som tok ham fra Bodø til Gardermoen. Der ventet et nytt fly, og nå har den tekniske kantspilleren landet i Milano.

Hauge holdt seg taus i det han ble transportert ut av flyplassen av to AC Milan-representanter.

Som TV 2 erfarte mandag kveld er det fortsatt noen formaliteter som gjenstår før Hauge kan kalle seg AC Milan-spiller.

Onsdag skal han gjennomgå den medisinske testen og etter planen signere kontrakten som gjør ham til lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic.

Etter det TV 2 får opplyst ønsker AC Milan å ta med seg Jens Petter Hauge på reisen til Portugal, hvor klubben torsdag møter Rio Ave i playoff-kamp til Europa League-gruppespillet.

TV 2 har fått opplyst fra kilder at Bodø/Glimt mottar over 50 millioner kroner for Bodø-gutten.

Hauges agent, Atta Aneke, var allerede på plass i Milano mandag, og skal ha forhandlet frem de personlige betingelsene.

– Han har allerede bevist at han tåler trykket på San Siro

Det var et stort pressekorps som tok Hauge imot på Malpensa lufthavn. En av dem var sportsjournalist i Telecalcio 24, Michael Cuomo.

– Vi er veldig spente. Han var en ukjent spiller for oss, før vi så ham på San Siro. Han var en farlig motspiller for Milan, skapte sjanser og scoret et fantastisk mål. Milan hadde trøbbel og denne unge spilleren briljerte, sier Cuomo og fortsetter:

– Vi har lest oss opp på spilleren, og håper nå at Milan har oppdaget en virkelig stor spiller. Vi håper han tåler møtet med Milan, og supportergruppen som er utålmodige og forventer resultater. At han tåler trykket på San Siro har han allerede bevist.

Reiste fra Bodø tirsdag morgen

Før Hauge startet reisen mot Italia tirsdag tok han seg tid til å besvare noen spørsmål fra TV 2s reporter. Der bekreftet han også at han hadde snakket med sportssjef og klubblegende i AC Milan, Paolo Maldini.

– Det er klart at det er en utrolig stor klubb. Nå de tingene her er blitt en realitet de siste dagene, så er det klart at det er stort. Jeg føler at det er oppnåelig å spille seg inn på det Milan-laget.

Det sa Bodø/Glimt-vingen til TV 2 på flyplassen i Bodø tirsdag morgen.

– Det blir spennende å se hva de neste dagene bringer. Jeg håper vi får på plass det her nå. Det var riktig for alle parter. Det er et skritt jeg følte meg klar til å ta. Jeg må bare takke Glimt for det samarbeidet vi har hatt de siste dagene, sa 20-åringen.

Relatert