Hoffenheim sjokkerte og ydmyket Bayern

Med Robert Lewandowski på benken for Bayern München gikk Hoffenheim offensivt til verks og overrumplet den regjerende mesteren. Hoffenheim vant til slutt 4-1.

HERJET: Andrej Kramaric feirer sitt 3-1-mål med Kevin Vogt og Munas Dabbur. Foto: Daniel ROLAND / AFP

Det var langt fra ufortjent da Hoffenheim tok ledelsen etter et drøyt kvarters spill. En godt slått corner av Dennis Geiger traff pannebrasken til Ermin Bicakcic, som stanget inn 1-0.

Sju minutter senere la Munas Dabbur på til 2-0 da han enkelt chippet ballen over Manuel Neuer i Bayern-buret og i mål etter at høyreback Benjamin Pavard på uheldig vis taklet ballen gjennom til Hoffenheims israelske spiss.

Joshua Kimmich reduserte for Bayen med et flott skudd etter 35 minutter, men alt handlet om Hoffenheim søndag.

Hjemmelaget fortsatte å presse på i 2. omgang, men en god Neuer holdt Bayern inne i kampen. Lewandowski kom inn like før timen var spilt, men det var Hoffenheim som skulle score igjen da Andrej Kramaric la på til 3-1.

Samme mann kunne score sitt annet mål for dagen på straffespark på overtid. Han satte ballen sikkert i mål og fullførte nedsablingen.

Håvard Nordtveit var ikke med for Hoffenheim. Han er ute med en skade i foten.