IKKE PERLEVENNER: UFC-sjef Dana White og tidligere UFC-stjerne Conor McGregor har havnet i ordkrig på Twitter. Foto: AP Photo/Seth Wenig
IKKE PERLEVENNER: UFC-sjef Dana White og tidligere UFC-stjerne Conor McGregor har havnet i ordkrig på Twitter. Foto: AP Photo/Seth Wenig

UFC-sjefen tordner mot McGregor: – En av de skitneste tingene du kan gjøre

Dana White reagerer på at Conor McGregor la ut skjermbilder av en privat samtale.

UFC-sjef Dana White freser mot Conor McGregor etter den irske MMA-stjernen la ut skjermbilder fra en privat samtale de to imellom.

– Dette er mannekode-greier. Det er bare noe du ikke gjør. Det er en av de skitneste tingene du kan gjøre, sier White på pressekonferansen etter UFC 253.

I samtalen McGregor har lagt ut, sier iren blant annet at han kunne tenke seg et oppgjør mot Diego Sanchez.

– Når du er rangert som nummer to eller tre i verden, og du forteller meg at vil slåss, men du vil gjøre det mot 39 år gamle urangerte Diego Sanchez på et main event i Los Angeles… du vet, sier White.

Han har raskt fått svar av McGregor på Twitter.

– Koden ble brutt da du løy om at jeg takket nei til kamper, kompis. Jeg sa Justin i mai, og du gikk ut og sa at jeg ikke ville slåss. Det handler ikke om Diego. Diego var for å fylle, for å få inn flere kamper, skriver MMA-stjernen på Twitter.

Dana White svarte også på spørsmål om muligheten for en kamp mellom McGregor og bokselegenden Manny Pacquaio.

– Jeg har ingen anelse. Hør her, der han har spurt meg om Conor McGregor i en evighet. Så dere Conor McGregors tweet? «Jeg har lagt opp», svarte han.

Også her påstår McGregor at White lyver.

– Du har vært involvert i Manny-samtalene, de juridiske dokumentene er der. Slutt å lyve, skriver McGregor.

Han omtalte selv den mulige superkampen mot Pac-Man tidligere i uken.

– Det vil være en sann ære å ha møtt to av de største bokserne i moderne tid, skriver han på Twitter, selvsagt med referanse til oppgjøret han hadde med Floyd Mayweater.

Iren har også en klar melding til Diego Sanchez.

– Jeg er fortsatt interessert i en kamp mot deg en eller annen gang, Diego Sanchez. En ekte kriger og pioner i denne sporten. Det ville vært en ære! Enkelte journalister og promotørers mangel på respekt for hva utøverne legger i dette spillet gjør meg dårlig. Ting må endres, skriver McGregor.

Relatert