ETTERTRAKTET: Jens Petter Hauge, her etter ankomst Bodø.
ETTERTRAKTET: Jens Petter Hauge, her etter ankomst Bodø. Foto: Sigfinn Andersen (TV 2)

Hevder Milan vil by 44 millioner kroner for Hauge

Bodø/Glimt sitter på en gullklump i Jens Petter Hauge.

Som en rekke andre medier har meldt fredag er Milan interessert i å hente Jens Petter Hauge etter hans strålende prestasjon for Bodø/Glimt i møtet mellom lagene torsdag.

Milan ble trollbundet av Hauge, og er nå villige til betale 44 millioner kroner inkludert bonuser for å sikre seg den 20 år gamle vingen.

Det skriver journalisten Marco Conterio for tuttomercatoweb.com.

Ifølge nettstedet er også Manchester City og Brighton interessert i Bodø/Glimts juvel.

Sky- og The Guardian-journalisten Fabrizio Romano, kjent som en overgangsguru, skriver også om Milan-interessen på Twitter.

– Helt siden jeg takket nei til Cercle Brugge så er det klubber som har vært i kontakt med både meg og Glimt. Om det er tid for å dra ut om noen ukers tid, eller om man skal vente til januar, det må vi bestemme oss for snart, sa Hauge til TV 2 da han ankom Bodø fredag.

Milan skal også ha hatt Hauge på blokken før torsdagens kamp.

Bodø/Glimts daglige leder, Frode Thomassen, har ikke svart på TV 2s henvendelse om saken sent fredag kveld.

Snakket med Maldini

Han innrømmet å ha snakket med personer tilknyttet Milan i gangene på San Siro, men ikke noe utover det vanlige. Han bekrefter også at han hilste på Milan-legenden og sportsdirektøren Paolo Maldini, men ikke noe mer enn det.

– Det er så klart en klubb jeg kunne tenkt meg å spille for. Det er en av de største klubbene i verden, noe jeg fikk en smakebit på i går med tanke på både byen og stadion, sa Hauge om interessen fra klubben.

– Jeg har ikke lyst å kommentere spesifikke klubber, men vi vet jo at de har sansen for Jens Petter, sier agent Atta Aneke til VG.

Han har tidligere uttalt til TV 2 at interessen for Hauge er ulik noe han har opplevd blant de norske spillerne han er agent for.

Oppfordret Milan til å hente Hauge

Etter kampen høstet 20-åringen ros fra AC Milans trener, Stefano Pioli.

– Vi har sett ham på forhånd, og vi visste at han var veldig god til å komme inn i banen mellom linjene og sikte på sin mann på flanken. Han er en spiller på europeisk nivå, sa Milan-treneren etter kampslutt.

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen vet at han har Hauge på lånt tid.

– Vi vet jo at han ikke blir lenge i Bodø. Hadde jeg vært Milan-trener, så hadde jeg prøvd å hente ham, sa han til TV 2 fredag, men han kom samtidig med en advarsel:

– Prisen hans er gått opp. Det er i alle fall sikkert.

Relatert