Derfor må ikke Emma Ellingsen få korona

GOD KVELD NORGE (TV 2): Bloggerne-profil Emma Ellingsen sin operasjonsdato kan komme når som helst. Dersom hun har korona får hun ikke gjennomført inngrepet.

Influenser Emma Ellingsen (19) frykter korona ettersom hun skal gjennomføre en kjønnsoperasjon så snart det dukker opp en ledig time.

– Jeg har ikke lyst på korona. En operasjon kan komme når som helst, så jeg ønsker å være på sikre siden, sier Ellingsen.

Venter på telefon

Dersom hun er koronasyk på operasjonsdatoen får hun ikke gjennomført inngrepet. Derfor ønsker hun å holde seg frisk og være på sikre siden dersom telefonen ringer.

– De kan ringe når som helst og si: «Kan du komme inn i morgen?», forteller influenseren.

Ellingsen forklarer at hun fortsatt er på venteliste, men dersom noen avbestiller kan de ringe henne slik at hun kan opereres.

– Jeg har begynt å forberede meg mentalt, for de fleste operasjonene er på mandager. Så hver søndag tenker jeg at det kan skje, sier Ellingsen.

– Så jeg må være litt forberedt på det, og være på den sikre siden fortsetter 19-åringen som passer på å holde seg frisk for korona.

Må tenke på komplikasjoner

Hun håper på å få telefonen om at en time er ledig til henne, og hun tenker ofte på at det er et stort inngrep hun skal gjennom.

– Jeg må gå gjennom alt som kan skje, og være forberedt på komplikasjoner, forteller Ellingsen.

Hun er ikke redd for at det skal skje komplikasjoner, men ønsker å være forberedt i tilfelle det skjer. Derfor forbereder hun seg nå.

Emma Ellingsen
Emma Ellingsen Foto: Joakim Kleven

– Det er for at jeg ikke skal tenke at det er en enkel operasjon, for det er det ikke, sier 19-åringen.

Ikke redd dating

Til tross for at Ellingsen ikke ønsker å være i områder som er ekstra røde med tanke på korona så er hun ikke redd for å dra på date.

– Dersom det er noen jeg kjenner er det greit, men jeg drar ikke til Oslo, sier Ellingsen som bor i Tønsberg.

Hun skulle gjerne vært på date, men har likevel har hun ikke vært på date under koronatiden.

– Det er noen kjekkaser i nærområdet, sier Ellingsen lurt.

Men hun påstår at det ikke er noen spesielle hun har i kikkerten for øyeblikket.

– Det er bare noen kjekkaser, ler 19-åringen.

Relatert