Får melding av Sophie Elise: – Hun prøver å psyke meg ut

GOD KVELD NORGE (TV 2): Da Isabel Raad (26) skulle på «Debatten» for å snakke om kroppspress, fikk hun melding fra Sophie Elise Isachsen (25).

Kroppspress blant unge har lenge vært debattert, og særlig kroppspress som skyldes påvirkning fra influensere.

Debatten ble aktualisert da Kristin Gjelsvik (34) ytret seg kritisk overfor influenser-kollega Sophie Elise Isachsen (25) og hennes apparat under Vixen Blog Awards.

– Det eneste jeg kan se har forandret seg siden jeg ønsket endring, er puppestørrelser, neser og hoftebredder, sa Gjelsvik i tordentalen.

Angrer

I serien «Isabel» på TV 2 følger vi livet til influenser og toppblogger Isabel Raad (26). Hun har tidligere vært åpen om at hun angrer på flere av inngrepene hun har gjort og blitt bevisst på at hun faktisk har en påvirkningskraft blant unge.

– Når jeg tenker tilbake på det nå, så skulle jeg ønske jeg ikke hadde så mye penger i så ung alder. Pengene var på konto, jeg ville operere og jeg gjorde det, forteller hun åpenhjertig i serien.

Se hele klippet i videovinduet øverst i saken.

– Psyke meg ut

Hun blir invitert til å snakke om sitt syn i programmet «Debatten» på NRK sammen med Kristin Gjelsvik, men i forkant får hun melding fra Sophie Elise.

– Hun har hørt at jeg skal på «Debatten» og lurer på om jeg har «byttet side» og er på Kristin sin side, forteller hun.

Hun sier videre at debatten ikke handler om henne og Gjelsvik, men at det handler om kroppspresset og hvordan enkelte influensere holder på.

– Jeg føler hun bare prøver å psyke meg ut, jeg har ikke peiling. Hun tørr ikke en gang å stille opp, det sier jo sitt, avslutter hun.

God kveld Norge har prøvd å få en kommentar fra Isachsen uten hell.

Relaterte