DØMT: Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som «Kamelen» ble dømt på alle punkter i forbindelse med rettsaken etter konserten i Kristiansand 2018.
DØMT: Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som «Kamelen» ble dømt på alle punkter i forbindelse med rettsaken etter konserten i Kristiansand 2018. Foto: Frode Hoff / TV 2

BA: «Kamelen» dømt på alle punkter

Forrige uke begynte rettsaken mot «Kamelen» i forbindelse med en episode i Kristiansand i 2018. Han skal blant annet ha ropt «fuck the police». Onsdag falt dommen.

Forrige uke startet rettsaken mot Marcus Kabelo Møll Mosele (27), bedre kjent som «Kamelen», som stod tiltalt for blant annet å ha ropt skjellsord mot politiet under en konsert på utestedet «Kick» i Kristiansand i 2018.

27-åringen skal flere ganger ha ropt «fuck the police» gjennom mikrofonen under konserten.

Onsdag falt dommen, som gir Kamelen 8000 kroner i bot. Betales ikke denne, er han dømt til å sone 16 dager i fengsel, skriver Bergensavisen.

– Jeg ble dømt på alle punkter, men man vet jo at det er litt spesielt i Kristiansand, med politi og bibelbeltet og alt det der, sier Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som «Kamelen» til BA.

I tillegg til å ha ropt skjellsord til politiet fra scenen, ble Kamelen dømt for å hindret politiet i å ha utføre tjenestehandling og for bruk av kokain.

Han tar ifølge avisa dommen med ro.

– Jeg er ikke lei meg, for å si det sånn. Jeg sitter heller i fengsel enn på betale den boten, sier han.

Jørgen Riple er artistens advokat. Han forteller til TV 2 at klienten er skuffet, men tar det med fatning.

– Vi vil anke, og har stor tro på at lagmannsretten vil slippe inn anken, sier han.