RESPEKT: Thiago vil ikke ta på det berømte skiltet som henger i spillertunnelen på Anfield.
RESPEKT: Thiago vil ikke ta på det berømte skiltet som henger i spillertunnelen på Anfield. Foto: Twitter: @LFC

Derfor nekter Thiago å ta på det berømte Anfield-skiltet

Thiago Alcântara har fått klar beskjed fra tidligere Liverpool-stjerne.

Se Liverpool-Arsenal mandag fra kl. 21.05 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Thiago fikk sin Liverpool-debut i 2-0-seieren over Chelsea søndag. Spanjolen, som kom fra Bayern München, noterte seg for en imponerende rekord.

Ingen har slått flere pasninger i løpet av én omgang som Thiago gjorde med sine 83 pasninger i andreomgangen mot Chelsea.

På mandag kan Thiago få sin første Premier League-start for de regjerende mesterne. Det vil bli 29-åringens første kamp på Anfield når Arsenal tar turen nordover.

Når Liverpools nye nummer seks entrer banen vil han ikke ta på det berømte «This is Anfield»-skiltet som henger i spillertunnelen.

Det har en tidligere Liverpool-stjerne sørget for.

– Fernando Torres ba meg ikke om å ta på skiltet før jeg har vunnet et trofé med klubben. Det har jeg tenkt å respektere, sier Thiago i en video Liverpool publiserte fra signeringsdagen.

Dermed er den spanske playmakeren bare en av få spillere i Liverpool-troppen som ikke kommer til å ta på det berømte skiltet.

De siste to sesongene har Merseyside-klubben vunner Champions League, Premier League, UEFA Super Cup og VM for klubblag.

I 2016 ba Liverpool-manager Jürgen Klopp spillerne om å ikke ta på skiltet før de har vunnet noe.

– Man må fortjene det. Det er en tradisjon jeg har tenkt å respektere, sier den tidligere Bayern München- og Barcelona-stjernen.

Liverpools møte med Arsenal ser du mandag fra kl. 21.05 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Relatert