Den offensive backen Alex Telles skal være nær en overgang til Manchester United.
Den offensive backen Alex Telles skal være nær en overgang til Manchester United. Foto: Miguel Riopa

Fotballryktene: – Håper han blir United-spiller i løpet av uken

Manchester United skal være i ferd med å sikre stjernespiller fra Porto, mens Liverpool snuser på Kylian Mbappé.

Ole Gunnar Solskjær ønsker å oppgradere venstrebacken ved å hente brasilianske Alex Telles fra Porto. Selv håper 27-åringen at han vil bli Manchester United-spiller i løpet av denne uken, skriver The Guardian.

Han har utkjøpsklausul på 40 millioner euro. Manchester United håper imidlertid å presse prisen ned til 25 millioner euro, tilsvarende 272 millioner kroner.

Forsøk på å gjøre den unge backen Diogo Dalot, med en fortid i nettopp Porto, til en del av avtalen, er blitt avslått av den portugisiske klubben, hevder O Jogo.

I tillegg skal Solskjær & co. være interessert i å hente midtstopperen Dayot Upamecano fra RB Leipzig, skal man tro The Telegraph.

Kylian Mbappé har to år igjen av kontrakten med PSG, ifølge Transfermarkt. Både Liverpool og Real Madrid vil prøve å hente franskmannen sommeren 2021, hevder den franske avisen L'Équipe.

Mandag verserte det flere rykter om at Liverpool var i ferd med å selge Rhian Brewster til Crystal Palace. Senere på dagen slo imidlertid Palace-formann Steve Parish tilbake, og kalte rapportene om at de hadde lagt inn bud ren løgn.

Dominic Calvert-Lewin har hatt en strålende sesongstart. Nå vil Everton kreve 80 millioner pund (950 millioner kroner) for spissen, hevder The Sun. Manchester United sies å være interessert.

Serge Aurier har mistet plassen etter at Matt Doherty ble hentet til Tottenham. Nå ønsker Spartak Moskva å hente ivorianeren, skal man tro Sky Sports.

Ifølge Deportes Cuatro kommer Álvaro Morata til å dra på lån til Juventus. Det skaper en ledig spissplass i Atlético Madrid, som kan komme til å bli fylt av Luis Suárez. Ifølge ESPN kommer uruguayaneren til å dra gratis til La Liga-rivalen, hvor Barcelona angivelig vil betale halvparten av spillerens lønn.

Manchester City er etter sigende på jakt etter Jules Koundé. Sevillas sportsdirektør har imidlertid bekreftet at de har avslått et bud på midtstopperen, men uten å si fra hvilken klubb.

Everton skal være i samtaler om å hente Santiago Arias fra Atlético Madrid, skal man tro Liverpool Echo.

Relaterte