VENTER BARN NUMMER TO: Karoline Dyhre Breivang (40) venter sitt andre barn.
VENTER BARN NUMMER TO: Karoline Dyhre Breivang (40) venter sitt andre barn. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Håndballstjernen venter sitt andre barn

GOD KVELD NORGE (TV 2): Karoline Dyhre Breivang (40) avslører at hun er gravid og snart skal bli tobarnsmor.

Tidligere håndballstjernen Karoline Dyhre Breivang, delte gladnyheten i et intervju med VG om at familien nå går fra tre til fire.

Nå venter også flere jobbdager der hun skal kommentere håndball-EM for damelandslaget.

– Jeg har vært i veldig god form hele svangerskapet. Det blir intensive dager, men jeg tror nok det skal gå kjempefint selv om jeg er gravid, sier Karoline Dyhre Breivang til VG.

Blir tobarnsmor

Fra før har Breivang og samboeren Thomas Grotle datteren Jenny på fire år, og 40-åringen blir snart tobarnsmor. Året etter datteren kom til verden ga Breivang seg som håndballspiller.

Hun spilte da for håndballklubben Larvik hvor hun har spilt siden 2005.

Bærumsjenta har opplevd å bli både olympisk mester, verdensmester og europamester i håndball. 40-åringen har spilt hele 305 landskamper med det norske flagget på brystet.

KAPTEIN PÅ LANDSLAGET: Karoline Dyhre Breivang har tidligere vært kaptein på Norges landslag i håndball. Her feirer hun gull i EM i 2014.
KAPTEIN PÅ LANDSLAGET: Karoline Dyhre Breivang har tidligere vært kaptein på Norges landslag i håndball. Her feirer hun gull i EM i 2014. Foto: ATTILA KISBENEDEK

Kommenterer på TV

I tiden etter at Breivang la opp som landslagsspiller har hun likevel vært godt synlig gjennom håndballmesterskap der hun har vært kommentator og ekspert for TV3.

Blant norske håndballspillere er hun den utøveren som har spilt flest landskamper, og hun er den mestspillende EM-spilleren i håndball ifølge Aftenposten.

I fjor mottok også Breivang «Håndballstatuetten» fra Norges håndballforbund for å hedre innsatsen hennes gjennom hele håndballkarrieren.

Relatert