NESTEN: Kristoffer Ventura kjempet om seieren i PGA-turneringen i California men måtte nøye seg med en plass blant de ti beste.
NESTEN: Kristoffer Ventura kjempet om seieren i PGA-turneringen i California men måtte nøye seg med en plass blant de ti beste. Foto: Chris Carlson/AP/NTB Scanpix

Ventura høyt oppe i California, men fire slag bak vinneren

Kristoffer Ventura kjempet lenge om seieren i helgens PGA-turnering i California, men etter en bogeyfri runde på 70 slag endte han fire slag bak vinneren.

Stewart Cink, som har 14 turneringsseirer som profesjonell golfspiller, deriblant majorturneringen British Open i 2009, avgjorde med en 65-runde og endte to slag foran Harry Higgs. Ventura endte på delt 7.-plass.

Ventura var på delt 4.-plass ett slag bak lederne etter tre runder. Søndag greide han birdie på 5. og 14. hull. Alle de øvrige hullene spilte han på par.

Doc Redman leverte en superrunde på 62 slag (10 under par) søndag og spilte seg opp fra 43.-plass til tetsjiktet. Han greide blant annet birdie på alle de seks siste hullene og ledet da han hadde spilt ferdig, men han ble passert av Cink og Higgs og måtte nøye seg med delt 3.-plass.

Ventura har virkelig vist seg fram i turneringen i Napa, som er den første i 2021-sesongen. Årets sesong ble formelt avsluttet med PGA-tourmesterskapet forrige helg, der Viktor Hovland var en av de 30 kvalifiserte spillerne.

Relatert