Tokmac Nguen med ekte hattrick

«Tokki» har hatt en forrykende sesongstart for ungarske Ferencvaros. Fredag gjorde han hattrick på en halvtime da Paks ble slått 5-0.

I STORFORM: Tokmac Nguen. Her feirer han mål mot Celtic i Champions League-kvalifiseringen. Foto: Andrew Milligan

Nguen ble helten med to mål da Celtic ble slått i mesterligakvalifiseringen, og han fortsetter å score. Han ga hjemmelaget ledelsen i kampens første minutt fredag, doblet den i det 20. minutt og fullførte sitt hattrick i det 28.

Ivorianske Franck Boli, med en fortid i Stabæk og Aalesund, scoret de to siste målene.

Det hører med til historien at Paks forgjeves ba om at kampen skulle bli utsatt etter å ha fått en rekke koronatilfeller i spillerstallen. Laget stilte svært redusert og holdt nullen bare i 25 sekunder.

Regjerende seriemester Ferencvaros har tatt sju poeng på de tre første kampene og topper tabellen før resten av den tredje serierunden spilles i helgen.

Nguen ble byttet ut midt i 2. omgang, da seieren var sikret.