KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere på stedet der en kvinne i 60-årene ble funnet død onsdag ettermiddag.
KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere på stedet der en kvinne i 60-årene ble funnet død onsdag ettermiddag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Kvinne funnet død i Trondheim – mann i 30-årene siktet

En kvinne i 60-årene ble funnet død på en privat adresse i Trondheim. En mann i 30-årene er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge.

Klokken 16.46 onsdag fikk politiet inn en melding om en livløs kvinne i 60-årene på en privatadresse i Trondheim.

Rett etter klokken 17 fikk politiet melding fra lege på stedet om at vedkommende var bekreftet død.

ETTERFORKER: Krimteknikere fra politiet i arbeid på stedet hvor det ble funnet en død kvinne i 60-årene onsdag ettermiddag. En mann i 30-årene er siktet for å ha forårsaket dødsfallet.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
ETTERFORKER: Krimteknikere fra politiet i arbeid på stedet hvor det ble funnet en død kvinne i 60-årene onsdag ettermiddag. En mann i 30-årene er siktet for å ha forårsaket dødsfallet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: Ole Martin Wold

Politiet opplyser i en pressemelding at en mann i 30-årene er pågrepet og siktet for å ha forårsaket dødsfallet. Det er en relasjon mellom avdøde og siktede.

Varslet politiet

Ifølge politiet var det siktede selv som varslet politiet om hendelsen.

– Mannen er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Utover det ønsker vi ikke på nåværende tidspunkt å si noe mer om det som ligger til grunn for siktelsen, sier politiadvokat Aleksander Tokle i Trøndelag politidistrikt til TV 2.

Mannen har fått oppnevnt Torfinn K. Svanem som sin forsvarer.

– Jeg er på vei for å møte min klient nå, så jeg kjenner foreløpig ikke til innholdet i siktelsen eller hvordan han stiller seg til den, sa Svanem til TV 2 tidligere onsdag kveld.

Mannen sitter sent onsdag kveld i avhør hos politiet.

Ikke funnet hjemme

Politiet foretar nå en bred etterforskning av saken, ved teknisk etterforskning samt avhør av siktede og vitner.

Adressen på Byåsen i Trondheim der kvinnen ble funnet, er ikke hennes egen adresse.

– Kan flere personer være involvert i hendelsen?

– Det er for tidlig i etterforskningen til å utelukke noe, men vi er ikke aktivt på leting etter navngitte mistenkte, sier Tokle.