FIKK KONTRAKT: Noah Solskjær (t.h.), her fra møtet med Manchester United-manager og pappa Ole Gunnar i fjor sommer, har signert en ettårskontrakt med Kristiansund. Til venstre er lillebror Elijah.
FIKK KONTRAKT: Noah Solskjær (t.h.), her fra møtet med Manchester United-manager og pappa Ole Gunnar i fjor sommer, har signert en ettårskontrakt med Kristiansund. Til venstre er lillebror Elijah. Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Sønnen til Solskjær har fått proffkontrakt

Noah Solskjær (20) har signert sin første proffkontrakt med Kristiansund.

Noah Solskjær har signert en ettårsavtale med Kristiansund, bekrefter klubben på sine nettsider. Det blir 20-åringens første proffkontrakt.

Unggutten har trent med førstelaget til Kristiansund siden i fjor sommer. På samme tid fik han sine første minutter på førstelaget da han ble byttet inn i treningskampen mot Manchester United og pappa Ole Gunnar.

– Jeg gleder meg til å være en del av dette laget. Det er en veldig fin spillergruppe. Nå blir det artig å trene sammen med guttene hver dag, og jeg håper på å få spille noen kamper, sier Solskjær junior.

Noah Solskjær har fortsatt ikke fått obligatoriske førstelagskamper.

– Noah er en intelligent fotballspiller som kan bekle flere roller i midtbaneleddet, han har en god venstrefot, er plasseringssterk og har den spesielle evnen at han er dyktig til å lese spillet og være ett og to trekk foran motstanderen, sier sportslig leder Kenneth A. Leren.

SPILTE MOT UNITED: Midtbanespiller Noah Solskjær fikk spilletid i treningskampen mot Manchester United og Juan Mata i fjor sommer.
SPILTE MOT UNITED: Midtbanespiller Noah Solskjær fikk spilletid i treningskampen mot Manchester United og Juan Mata i fjor sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Relatert