TO PÅGREPET: Natt til søndag opplyser politiet om at to personer er pågrepet etter knivstikkingen. En kniv er funnet i nærheten.
TO PÅGREPET: Natt til søndag opplyser politiet om at to personer er pågrepet etter knivstikkingen. En kniv er funnet i nærheten. Foto: Fredrik Varfjell

To tenåringer siktet etter mann ble knivstukket i Oslo

En ung mann er sendt til sykehus med stikkskader etter å ha blitt knivstukket flere ganger i Oslo natt til søndag. To tenåringer er pågrepet og siktet i saken.

Klokken 03.36 natt til søndag fikk Oslo-politiet inn melding om en krangel mellom flere personer i Sven Bruns gate i sentrum.

– Det var flere involvert, og vi fikk beskjed om at det var en kniv involvert, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til TV 2.

Ifølge politiet er en mann i 20-årene blitt stukket med kniv flere ganger i overkroppen. Vedkommende er kjørt til sykehus med alvorlige skader, opplyser politiet natt til søndag.

Søndag formiddag sier kriminalleder Morten Karlhagen i Oslo politidistrikt at den fornærmede mannen likevel ikke er alvorlig skadet. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

– Vi jobber nå med å få kontakt med vitner, samt å få beskrivelser, sier operasjonslederen.

Politiet sier minst én gjerningsperson løp fra stedet til fots.

I 04.20-tiden melder politiet at de har pågrepet to mindreårige like i nærheten, samt at det er gjort funn av en kniv.

– Vi har pågrepet og siktet to unge gutter i saken, de er henholdsvis 16 og 17 år, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til TV 2.

De to tenåringene er siktet for for grov kroppsskade etter knivstikkingen.

Kriminallederen opplyser at politiet utover dagen i dag skal jobbe videre med taktisk etterforskning ut ifra den informasjonen de har innhentet til nå.

– Vi utelukker ikke at det blir flere pågripelser, sier Karlhagen.