La seg flat etter å ha dyttet til fotograf

Frustrasjonen kom til utløp for Cees Bol etter andreplassen på onsdagens etappe.

Til tross for en solid jobb av Team Sunweb i den krevende avslutningen på etappen, maktet ikke Cees Bol (25) å holde unna for Wout van Aert.

Skuffet og sliten

Nederlenderen måtte ta til takke med andreplass, og i målområdet etterpå ble det ampert i noen få sekunder. I mylderet av folk ble en fotograf litt for nærgående. Det resulterte i at Bol dyttet til ham.

– Det var ingen slåsskamp. Jeg beklager om jeg skadet noen. Jeg var fylt av følelser. Jeg var skuffet, også fysisk sliten fra spurten. Fotografene prøvde å ta et godt bilde av Wout van Aert, som stod i nærheten av meg. Jeg ble dyttet. Jeg ble litt sint, men jeg beklager om noen ble støtt av det, sier Bol til TV 2.

Se video av hendelsen og intervju med Bol øverst på siden!

– Får ikke alltid som du fortjener

For Bol ble onsdagens etappe nok et nesten. Opptrekkstoget gjorde jobben og leverte den 194 lange nederlenderen i strålende posisjon i den slake stigningen opp mot målstreken - det holdt likevel ikke.

Andreplass er imidlertid en forbedring av tredjeplassen på åpningsetappen, hvor Alexander Kristoff brukte den store ryggen hans til å skyte fart på oppløpet.

– Jeg gjorde en god spurt. Vi gjorde ingen feil, men dessverre er det sånn i sykling at du ikke alltid får det du fortjener. Det var en som var raskere, sier Bol.

Og hakket raskere var van Aert. Bol mener at det ikke er så rart at han ble slått når man ser på merittlisten til den belgiske triumfatoren den siste måneden.

– På de siste 200 meterne var han raskere. Sånn er det av og til i denne sporten. Ser du på merittene hans den siste måneden er det ikke rart, sier Bol.

Relatert