LØNN: Sophie Elise gav seg selv lønnsøkning på hundretusener.
LØNN: Sophie Elise gav seg selv lønnsøkning på hundretusener. Foto: Vidar Ruud

Sophie Elise med ellevill lønnsøkning

GOD KVELD NORGE (TV 2): Sophie Elise Isachsen kan smile hele veien til banken etter årsregnskapet.

Nå er årsregnskapet til Sophie Elise AS, selskapet som hun eier 100 prosent av aksjene av, tilgjengelig for offentligheten og harstadværingen har tjent godt det siste året.

Tallene viser at Sophie Elise tjente 6,87 millioner kroner i salgsinntekter i fjor, som er hele 2,6 millioner mer enn året før.

Lønnsøkning

Men som alle andre selskap har influenseren utgifter å betale. Det hun sitter igjen med da er et resultat før skatt på 4,8 millioner kroner.

I tillegg har hun tatt ut lønn på 1,1 millioner som er en lønnsøkning på 300.000 kroner fra i fjor, hun tar også et utbytte på 2 millioner kroner som er 1,5 millioner lavere enn i i fjor.

Overskuddet til Sophie Elise AS er 1,8 millioner kroner høyere enn i 2018. Resten av overskuddet overføres til selskapets egenkapital.

Andre veier

Tidligere i år fortalte Isachsen at hun ville slutte å blogge, og heller fokusere på andre prosjekter.

– Det er så klart veldig trist at vi har kommet hit. Det kommer til å bli rart først.. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, men jeg tror helt ærlig ikke det. Dette er ikke en pause. Dette er faktisk det siste innlegget jeg skriver, slik det ser ut nå, skrev hun på bloggen sin.

I videoen under kan finne ut hva inntektene til en rekke norske kjendiser er. Deriblant Herman Flesvig, Mads Hansen Jørgine Vasstrand og Isabel Raad.

Relatert