Skal vi danse - på TV 2 høsten 2020.

Deltakerne er: Marte Bratberg (foran f.v.), Fred Buljo, Agnete Husebye, Birgit Skarstein, Synnøve Skarbø og Nate Kahungu. Bak fra v.: Øystein Lihaug Solberg, Michael Andreassen, Kristin Gjelsvik, Thomas Alsgaard, Andreas Wahl og Siri Kristiansen.

Foto/montasje: Fredrik Arff/TV 2
Skal vi danse - på TV 2 høsten 2020. Deltakerne er: Marte Bratberg (foran f.v.), Fred Buljo, Agnete Husebye, Birgit Skarstein, Synnøve Skarbø og Nate Kahungu. Bak fra v.: Øystein Lihaug Solberg, Michael Andreassen, Kristin Gjelsvik, Thomas Alsgaard, Andreas Wahl og Siri Kristiansen. Foto/montasje: Fredrik Arff/TV 2 Foto: Fredrik Arff

Bettingselskapene har talt - denne kjendisen vinner «Skal vi danse»

GOD KVELD NORGE (TV 2): Både Betsafe og Betsson er enige i hvem som vinner årets utgave av «Skal vi danse».

En ny sesong av «Skal vi danse» er rett rundt hjørnet. Allerede på lørdag så skal nye kjendiser svinge seg på parketten i Nydalen, og to av de største bettingselskapene har nå satt odds på deltagerne.

Både Betsafe og Betsson er enige i at Nathan «Nate» Kahungu vinner årets utgave, sammen med partneren Helene Spilling. Deres oddssettere er såpass sikre at de kun gir deg 2.30 ganger pengene tilbake hvis du setter augustlønna på «Nate».

– Nate har brukbart med følgere i sosiale medier. I tillegg så er han en stilig og kjekk gutt med masse humør. Det er viktig når man skal sjarmere TV-seerne, skriver oddssetterne til God kveld Norge.

De har fått med seg på sosiale medier at de tidligere «Love Island»-deltageren har god rytme.

– Av det vi har sett tror vi det er et stort potensiale hos Nate der, så det blir spennende å se om Helene Spilling klarer å få det beste ut av ham. Hvis hun klarer å piske Nate til å legge ned den innsatsen som kreves, så mener vi de kan vinne hele konkurransen, fortsetter dem.

ODDS: Her er hele listen til Betsson.
ODDS: Her er hele listen til Betsson. Foto: skjermbilde

Bratberg på andreplass

Bak «Nate» så tror oddssetterne at God kveld Norge-programleder Marte Bratberg har en god mulighet. Putter du sparepengene på henne får du fire ganger pengene tilbake.

– Marte er veldig disiplinert og pliktoppfyllende. Det fikk vi virkelig bevis på da hun spilte en hel sild rå i «Kompani Lauritzen». Der tok hun seg jo helt til finalen, noe som viser at det bor et sterkt konkurranseinstinkt i henne, skriver oddsekspertene.

Spent på Skarstein

Videre gir dem Thomas Alsgaard en odds på 5.50, Øystein Solberg 7.00, og kanskje noe overraskende Birgit Skarstein bak dem med 7.50 i odds.

– Vi synes det er utrolig gøy at hun har blitt invitert og har blitt med. Birgit er ei jente som har bøttevis med både sjarm og bein i nesa. Hun kommer garantert til å gi absolutt alt. Så blir spennende å se hvordan hun og Philip Raabe løser utfordringen det er å danse med rullestol.

Relatert