Farmen-Raymond (36): – Stas å bli sammenlignet med Lothepus

Ådal (TV 2): Farmen-deltager Raymond Røskeland fra Osterøy er anleggsarbeider og har mange likhetstrekk med Lothepus.

Raymond Røskeland (36) ble meldt på høstens sesong av Farmen av kjæresten sin. Han fikk interesse for realityprogrammet da TV-profilen Leif Einar Lothe (50) var med i Farmen kjendis i 2017.

Lothepus er forbilde for anleggsarbeideren fra Osterøy, og likhetstrekkene mellom de to er mange.

– Er du broren til Lothepus?

– Nei, jeg er ikke broren til Lothepus. Det er jeg slettes ikke. Men det er ikke den verste personen på denne jordkloden å bli sammenlignet med, sier Raymond til TV 2 da vi møter ham før han flytter inn på Farmen-gården.

Se intervjuet med Raymond i videoen øverst i saken.

36-åringen er stor beundrer av Lothepus, og han fulgte godt med da han var deltager i Farmen kjendis for tre år siden. Han mener at taktikken og oppførselen til Lothepus inne på Farmen er noe å strekke seg etter.

– Jeg synes Lothepus gjorde det jævlig greit, og av alle de jeg har sett inne på Farmen, er han den som har vært mest ærlig og rederlig. Det gjør ingenting at folk sammenligner meg med ham, sier Raymond til TV 2.

BAD: Raymond Røskeland tar et bad i Samsjøen.
BAD: Raymond Røskeland tar et bad i Samsjøen. Foto: Espen Solli/TV 2

Arbeidsnarkoman

Raymond er anleggsarbeider, og han er glad i å jobbe døgnet rundt. Han liker ikke folk som sluntrer unna og mener at kun de som bidrar og jobber inne på Farmen har krav på mat.

– Jeg har ikke tenkt så mye at Farmen er et spill. Jeg har lyst til å ha det jævlig gøy. Det verste jeg vet er nok folk som ikke orker å jobbe, da blir jeg forbannet, avslører Raymond.

Røyk på Farmen

36-åringen er glad i en røyk og satser på at han ikke får røykestopp inne på Farmen.

– Det skal nok bli en ordning på det, for det har jo vært røyka på Farmen før. Det har jo vært røykt pipe blant storbøndene, så jeg ser ikke på det som noen utfordring, avslutter Raymond.

Se sesongpremieren av Farmen tirsdag 22. september klokken 21.40 på TV 2 eller TV 2 Sumo.