UTILPASS: Mariah Carey er den siste som deler en ubehagelig opplevelse fra talkshowet til Ellen DeGeneres.
UTILPASS: Mariah Carey er den siste som deler en ubehagelig opplevelse fra talkshowet til Ellen DeGeneres. Foto: Jim Watson/AFP

Mariah Carey langer ut mot Ellen DeGeneres: – Jeg var ekstremt utilpass

Da Mariah Carey deltok på Ellen DeGeneres Show i 2008, ble sangeren tvunget til å avsløre at hun var gravid. Kort tid senere spontanaborterte superstjerna.

Ellen DeGeneres har vært i hardt vært de siste månedene, etter at flere tidligere medarbeidere delte historier om et dårlig arbeidsmiljø.

Ifølge anklagerne skal DeGeneres blant annet ha tillatt mobbing, rasisme og seksuell trakassering på arbeidsplassen. Også flere av DeGeneres sine tidligere gjester har delt historier om det de ser på som dårlig oppførsel fra talkshowvertinnen.

Sist ut er Mariah Carey, som i et intervju med Vulture forteller om det hun opplevde som et svært ubehagelig besøk hos DeGeneres i 2008.

– Ekstremt utilpass

Popstjerna sier hun følte seg «ekstremt utilpass» under programmet, fordi DeGeneres «tvang» henne til å avsløre at hun var gravid.

– Jeg var ekstremt utilpass der og da. Det er alt jeg kan si. Og jeg har hatt det veldig vanskelig med å håndtere situasjonen i ettertid, sier en åpenhjertig Carey.

I Ellen-intervjuet, som fant sted for 12 år siden, spurte DeGeneres popikonet om hun kunne bekrefte eller avkrefte ryktene om at hun, og hennes daværende ektemann Nick Cannon ventet barn.

– Gruppepress

Carey unngikk spørsmålet med et smil, og forsøkte deretter å skifte samtaleemne. Det ville ikke DeGeneres være med på.

Talkshowvertinnen tilbød Carey et glass champagne, slik at hun kunne bevise at hun ikke var gravid.

– Dette er gruppepress, svarte Carey, til publikums store begeistring.

Carey forsøkte å late-drikke fra glasset, men klarte ikke å lure DeGeneres.

– Du er gravid!, erklærte Ellen, og Carey hadde ikke noe annet valg enn å bekrefte ryktene.

Spontanaborterte

To år etter intervjuet bekreftet Carey at hun hadde vært gravid, men spontanaborterte kort tid senere.

– Jeg var ikke klar til å fortelle det til noen, fordi jeg allerede hadde gått gjennom en abort. Jeg vil ikke kaste noen under den berømte bussen, men jeg likte ikke det øyeblikket, sier Carey til Vulture.

Carey har i dag to barn, som hun fikk med eksmannen Cannon i 2011. Stjernas historie føyer seg inn i rekken over en lang liste med ubehagelige anklager mot DeGeneres.

Så langt har tre produsenter fått sparken fra talkshowet, og DeGeneres har bedt om unnskyldning til sine medarbeidere.

Relatert