GRAVID: Ida Wulff deler gladnyhet
GRAVID: Ida Wulff deler gladnyhet Foto: Privat/Instagram

Blogger Ida Wulff: – Jeg er gravid

GOD KVELD NORGE (TV 2): Influenser Ida Wulff deler gladnyheten med sine følgere.

«Endelig føler jeg meg trygg og frisk nok til å si det: Jeg er gravid! Jeg skal bli mamma», slik starter blogginnlegget til Wulff.

Deler nyhet

På Instagram deler hun dette bilde med teksten: Vi har laget et lite menneske.

– Det føles fjernt og rart, til tross for at vi har levd med det en god stund nå. Hittil har den dårlige formen min stjålet det meste av fokuset, vi har ikke kjøpt så mye som en babysokk til det lille mennesket vårt, skriver hun videre på bloggen.

Til God kveld Norge forteller Wulff at de egentlig skulle ha et «opplevelses-år», men grunnet Covid-19, ble alt snudd på hodet.

– Vi bestemte oss for å bare sette i gang. Vi får heller ta øy-hoppingen med baby i bæresele når tiden er inne for det, forteller hun.

Hun og Dennis Andersen forlovet seg i fjor på selveste julaften.

– Da jeg tok bilder av ham, dro han plutselig frem esken med ringen, fortalte hun til VG den gangen.

Wulff ble tidlig kjent gjennom bloggen sin, og var på et tidspunkt en av Norges største bloggere.

– Helt jævlig

Hun skriver videre på bloggen sin at alle graviditeter hun har sett på Instagram er løgn. Hun vil selv skildre hvordan det egentlig er å være gravid.

– Dette har vært HELT JÆVLIG. Men det kan vi snakke mye mer om senere. Nå ville jeg først og fremst dele den gode nyheten om Gravlyset, Gravida og den lille demonen.

– Jeg gleder meg til å dele eventyret (og marerittet) med dere som har fulgt meg så trofast i mange, mange år, skriver bloggeren.

Relatert