FÅR KRITIKK: Kylie Jenner (23) kritiseres etter tur til Frankrike. (Photo by Rich Fury/Invision/AP, File)
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner (23) kritiseres etter tur til Frankrike. (Photo by Rich Fury/Invision/AP, File)

Refses etter Paris-besøk

GOD KVELD NORGE (TV 2): Fans kritiserer Kylie Jenner (23) for å reise under koronapandemien.

Realitystjerne og millardær Kylie Jenner er ikke kjent for å være sjenert på sosiale medier. Nå har en rekke bilder fra en tur til Paris fått fansen til å rase.

Respekterer ikke korona-restriksjonene

Superstjernen er bosatt i California, men ser ut til å trosse anbefalingene fra regjeringen som fraråder alle reiser. «For å forhindre spredning av COVID-19, skal ingen beboere i California gjennomføre langdistanse-reiser og holde seg hjemme så mye som mulig», lyder det på statens hjemmeside.

Jenner har mer en nok penger å reise for. I 2019 solgte 23-åringen 51 prosent av kosmetikkselskapet til skjønnhetsgiganten Coty, for 1,2 milliarder dollar.

Transaksjonen var en av de største en kjendis har foretatt gjennom tidene, skriver Forbes. Jenner ble senere tatt for å ha løyet på seg millardær-statusen.

Kritiseres

I California har er det registrert over tolv tusen dødsfall som følger av pandemien, og over 700 tusen tilfeller av smitte.

Etter en serie med bilder fra Frankrike-turen på Instagram, har nå flere tatt til tastene for å ytre sine meninger.

«Du må ikke takle COVID hvis du er rik», lyder det i en Twitter-melding fra en fan.

«Er pandemien over for rikfolk? Jeg ser de tar lukseriøse feriereiser til tropiske destinasjoner i Europa, hvordan er Kylie Jenner i Paris akkurat nå. Det skjønner jeg ikke», lyder en annen melding.

Dette er ikke første gangen 23-åringen har virket bekymringsfri når det kommer til korona. De siste ukene har hun blitt observert ute på restaurant i Malibu og på en fest hos Justin Bieber, uten munnbind.

Relatert