Vidunderbarnet (20) knust av ryktene: – Gråt i armene til min far

Remco Evenepoel (20) mener laget bare gjorde det beste for ham etter sjokk-krasjen, men det er åpnet etterforskning etter at lommen hans ble tømt.

Se sjokk-krasjen i Sportsnyhetene øverst!

Sykkelsportens uavhengige antidopingbyrå (CADF) har startet etterforskning etter at Deceuninck-Quick Steps sportdirektør Davide Bramati hentet en gjenstand ut av lommen til Remco Evenepoel da det belgiske supertalentet krasjet ut av Il Lombardia for 15 dager siden.

Deceuninck-Quick Step hevder at det var en flakse med ernæring.

CCC-rytter Serge Pauwels mener det hele er storm i et vannglass.

– Hvis du legger noen på båre, er det bare fornuftig at disse posene blir tømt, sier Pauwels på Vive le Vélo, gjengitt av belgiske Het Nieuwsblad.

I etterkant har Evenepoel gått ut på Twitter for å takke Pauwels.

– Jeg skal være ærlig nå. Denne morgenen lå jeg i sykesengen og gråt i armene til min far. Det var så dritt jeg følte meg. I det øyeblikket kjempet jeg for livet, og laget gjorde bare det beste for meg, skriver Evenepoel.

Sportsdirektør Bramati er uforstående til at hendelsen er mistenkelig.

– Jeg forstår ikke hvordan man kan tenke det engang. Det var et stressende øyeblikk, og jeg trodde jeg måtte gjerne ting fra Remcos rygg. Kort tid etterpå skulle han legges på båre, så jeg tok bort radioen, barer, gel og sukker, sier han til Gazzetto dello Sport, gjengitt av Het Laatste Nieuws.

Evenepoel er ventet å være ute to måneder etter skrekkkrasjen i Italia.

Relatert