Chadwick Boseman døde etter fire år med kreft.
Chadwick Boseman døde etter fire år med kreft. Foto: Valerie Macon/AFP

Giftet seg i hemmelighet før han døde

GOD KVELD NORGE (TV 2): Chadwick Boseman og kona Taylor Simone Ledward skal ha giftet seg rett før «Black Panther»-stjernen tapte kampen mot kreften.

Det skriver BBC.

Lørdag kom nyheter om Chadwick Bosemans bortgang. Skuespilleren ble diagnostisert med tykktarmskreft for fire år siden og kjempet en hard, men stille kamp.

Hylles verden over

En hel verden har vist sin støtte siden superstjernens død. I går ble det klart at Twitter-meldingen der teamet rundt skuespiller Chadwick Boseman annonserte dødsfallet har knust rekorden for flest likerklikk på en Twitter-melding.

Flere kjendiser har den siste tiden hyllet skuespilleren i sosiale medier.

I uttalelsen fra teamer står det at Boseman døde i sitt hjem i Los Angeles med sin kone og nærmeste familie rundt seg, det fikk mange til å stusse om Boseman giftet seg i all hemmelighet.

Giftet seg i hemmelighet

Chadwick Boseman og kona Taylor Simone Ledward.
Chadwick Boseman og kona Taylor Simone Ledward. Foto: Instagram

Boseman var veldig hemmelig rundt sitt eget privatliv, men det ble klart at han og kjæresten Taylor Simone Ledward forlovet seg i oktober 2019, da Ledward ble sett med en forlovelsesring på en basketballkamp. Etter det skal paret ha giftet seg senere i en privat seremoni.

Boseman og Ledward skal ha gjort dette i hemmelighet før skuespilleres død.

Paret annonserte aldri giftemålet i offentligheten, men i meldingen som ble postet av Bosemans team, står det altså at han døde «med sin kone og familie ved sin side».

Relatert