Spurs-kjøpet slettet gamle Arsenal-meldinger

Humoristisk presentasjon av Matt Doherty etter overgangen fra Wolverhampton.

Det bekrefter Tottenham på sine nettsider søndag.

Høyrebacken har signert en fireårskontrakt og skal spille med nummer to på ryggen. Ifølge engelske medier betaler Spurs 175 millioner kroner.

Tottenham-fans vil mene at klubbens nysignering har en mørk fortid. På sosiale medier har ikke iren lagt skjul på at han er supporter av erkerivalen Arsenal.

FORNØYD: Matt Doherty etter overgangen.
FORNØYD: Matt Doherty etter overgangen. Foto: Tottenham

Spurs' medieavdeling lar ikke anledningen gå fra seg og har lagt ut en video der Doherty sletter sine gamle kjærlighetserklæringer til de røde fra Nord-London.

En av dem lyder: «Jeg elsker Arsenal for alltid og evig».

Videoen du kan se øverst avslutter med at nysigneringen slår på klubblogoen.

– Jeg er ekstremt glad. Jeg er veldig stolt over å bli en del av en så stor klubb, sier Doherty i sitt første intervju som Spurs-spiller.

– Med størrelsen på klubben, treningssenteret, det at vi har verdens beste stadion og sannsynligvis det beste treningssenteret - og manageren... Da jeg visste det var interesse var det ikke noe å lure på for meg å reise til London.

Høyrebacken har spilt ti år i Wolverhampton etter overgangen fra Bohemians. 28-åringen var med å spille ulvene fra League One til Premier League og videre ut i Europaliga-sluttspillet.

Tottenham har allerede signert den danske midtbanespilelren Pierre-Emile Højbjerg fra Southampton før kommende sesong, samt den engelske målvakten Joe Hart gratis fra Burnley.

Tottenham har solgt Kyle Walker-Peters til Southampton, mens Serge Aurier kobles til fortrinnsvis Milan.

Relatert