PÅ VEI TILBAKE: Ada Hegerberg har vært lenge ute med en kneskade, men er inkludert i Lyons tropp til Champions League-sluttspillet. Foto: Jeff Pachoud / AFP
PÅ VEI TILBAKE: Ada Hegerberg har vært lenge ute med en kneskade, men er inkludert i Lyons tropp til Champions League-sluttspillet. Foto: Jeff Pachoud / AFP

Nye spørsmålstegn rundt Hegerberg: Meldt uaktuell for kvartfinalen

Ada Hegerberg kommer ikke til å spille for Lyon i lørdagens Champions League-kamp, men døra virker ikke helt lukket for mulige andre kamper.

Det har vært en del fram og tilbake rundt den norske fotballstjernen i det siste. Torsdag meldte et fransk nettsted (Footfeminin.fr) som skriver bare om kvinnefotball at Hegerberg var med i Lyons tropp på 22 spillere som reiste til Spania. Det er riktig.

– Hegerberg er ikke i troppen (til kvartfinalen mot Bayern München), sa Lyons trener Jean-Luc Vasseur på fredagens pressekonferanse.

Han uttalte seg ikke noe om hva som kan skje i dagene som kommer.

Har Lyon med Hegerberg til Spania for å skape usikkerhet hos motstanderen? Eller kan hun komme på banen en kort periode bare vel et halvt år etter en meget alvorlig kneskade?

Hegerberg står med ni mål i den pågående mesterligasesongen, men hun har ikke vært med i kamper i noen turneringen siden slutten av januar.

Hegerberg har tidligere vært åpen om at hun har håpet på et comeback til Champions League-sluttspillet.

– Det er viktig å ha en ambisjon og et mål om å tenke tilbake på banen, har hun tidligere sagt til Sportbladet.

Det er allerede klart at Norge får en spiller med i finalen neste uke. Fredag gikk Ingrid Syrstad Engens Wolfsburg og Caroline Graham Hansen (Barcelona) videre til semifinalen. Der møtes disse to klubbene tirsdag.

I den andre kvartfinalen lørdag spiller Arsenal mot Paris Saint-Germain og Karina Sævik.

(©NTB)

Relatert