TATT: Bryce Hall er stor på plattformen TikTok. Sammen med andre TikTok-stjerner har de festet godt under koronapandemien. Til slutt fikk ordføreren i Los Angeles nok.
TATT: Bryce Hall er stor på plattformen TikTok. Sammen med andre TikTok-stjerner har de festet godt under koronapandemien. Til slutt fikk ordføreren i Los Angeles nok. Foto: Apu GOMES / AFP)/Stella Pictures

TikTok-stjerner ville ikke stoppe å feste - da tok ordføreren affære

Med nærmere 30 millioner følgere på den populære plattformen TikTok har Noah Beck, Bryce Hall og Blake Gray gjort seg populære. Guttene er ikke fullt så populære hos lokale myndigheter, som til slutt måtte ta et drastisk valg.

Tidligere denne måneden opplyste ordføreren i Los Angeles, Eric Garcetti at innbyggere som ikke fulgte byens retningslinjer i forbindelse med koronoapandemien, ville få vann og strøm slått av.

Denne uken gjorde han alvor av truslene, og det fikk TikTok-stjerne Bryce Hall, Noah Beck og Blake Gray erfare onsdag kveld.

Noah Beck (11,5 millioner følgere), Bryce Hall (13 millioner følgere) og Blake Gray (5,6 millioner følgere) leide en villa i Hollywood Hills, og holdt fester i boligen.

Feiret bursdag

Bakgrunen for festene var blant annet at Bryce Hall feiret sin 21-årsdag, noe som naturligvis ble godt dokumentert i sosiale medier, ifølge The New York Times.

På videoene kunne man se et rom overfylt av mennesker, og naboer ringte til politiet med støyklager. Festen ble avsluttet av politiet i Los Angeles.

Garcetti har ifølge The New York Times bekreftet at byen har fått fullmakt til å koble ut blant annet vann og strøm, dersom det er behov for det.

Ikke første gang

– Til tross for flere advarsler, har dette huset forvandlet seg til en nattklubb, og vært vertskap for store ansamlinger. Byen har nå koblet ut funksjoner i hjemmet, for å stoppe festene som setter samfunnet i fare, sier Garcetti.

Dette er ikke første gang Bryce Hall har vært i trøbbel under koronapandemien.

Tidligere har han og kompiser fått flere klager på husbråk i forbindelse med fester de har holdt. Før pandemien slo ut for alvor i Los Angeles, har flere stjerner blitt kritisert for å ikke ta hensyn til pandemien, og holde fester.

Flere har tatt til sosiale medier for å vise sin misnøye med festingen. Blant annet Youtuberen Tyler Oakley (7,15 millioner følgere).

På Twitter ber han de om å bruke den plattformen de har til å oppfordre til å ta ansvar under pandemien.

Relatert