Foto: Owen Humphreys

Korona-smitte i Liverpool-troppen

Et medlem i Liverpools tropp skal være koronasmittet.

Det skriver den østerrikske avisen Kronen Zeitung. Det er foreløpig ikke kjent om det er en spiller eller en person i støtteapparatet.

Liverpool er for tiden på treningsleir i Østerrike. Laget har oppholdt seg i Pinzgau.

Et medlem av Liverpools reisefølge til den pågående treningsleiren i Østerrike er smittet av koronaviruset. Det bekrefter regionale myndigheter i Salzburg-provinsen, ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA.

«Den berørte mannen er i karantene på lagets hotell», opplyser en talsperson for Salzburg-provinsen til det østerrikske nyhetsbyrået APA.

Det fremgår ikke om den smittede er en spiller eller medlem av Merseyside-klubbens støtteapparat.

Egentlig skulle Liverpool på treningsleir i Frankrike, men på grunn av de høye koronatallene ble treningsleiren flyttet til Østerrike.

De aller fleste spillerne er på plass i alpelandet bortsett fra Trent Alexander-Arnold (skade) og Harry Wilson.

Kronen Zeitung skriver at en treningskamp mot Red Bull Salzburg lå i Jürgen Klopps planer, men det er usikkert om denne kan gjennomføres nå.

Liverpool har vært adskilt fra publikum under oppholdet i Østerrike.

Ifølge Mirror har Liverpool ikke ønsket å uttale seg i saken, men avisen skriver at én person i følget har testet positivt på de rutinemessige korona-testene. Videre hevder den britiske avisen at den positive prøven ikke vil påvirke klubbens forberedelser. Personen som har testet positivt er isolert fra resten av troppen.

Premier League-sesongen starter 12. september. 29. august venter Arsenal i Community Shield på Wembley.