Hemmelighetsfull rundt kjærlighetslivet: – Jeg vil egentlig vise ham, men han tør ikke

Isabel Raad (26) får egen TV-serie, hvor vi skal bli bedre kjent med Isabel Raad og hennes familie og venner. Mannen hun har blogget om i det siste blir derimot ikke å se.

Nyheten om den nye TV-serien ble sluppet på TV 2s høstlansering. Serien vil handle om livet til en av Norges aller største bloggere.

– Serien vil handle om tunge temaer, som min oppvekst og barndom. Så det blir mye mer privat. Jeg gruer meg litt, men jeg vet det er viktig å åpne opp om det temaet, for jeg vet det kan hjelpe mange andre unge som enten er i barnevernet eller har vært der, sier Raad, og fortsetter:

– Målet mitt, når jeg først skulle ha en serie, var at den ikke skulle bli en sånn «rosablogger-serie». Jeg er ikke sånn, men det er det som vises utad når jeg jobber med det jeg gjør. Jeg skal ikke bare vise det som er bra og «happy». Jeg håper de som ser på vil sitte igjen med noe.

Hun understreker at serien også vil være fult av humor og humør.

– Dere får se en mer reflektert Isabel. Jeg har jo blitt voksen, jeg er 26 år. Men jeg har mine fjortisperioder, jeg kan ikke lyve. Dere får være med på fylla, og den ene turen som blir filmet, den husker jeg ikke noe av. Jeg gruer meg til å se det på det, sier hun lattermildt.

Dersom du vil se de første bildene fra den nye serien og intervjuet med Raad, kan du trykke på God kveld Norge-videoen øverst i saken.

Toppblogger

Raad troner for tiden øverst på listene til blogg.no. Hun har også over 230.000 følgere på Instagram og 40.000 abonnenter på YouTube.

På YouTube-kanalen har hun delt noen få snutter av en mystisk mann, blant annet fra en København-tur. Inne på et hotellrom filmer hun skoene hans, og sier:

– Vi har en hemmelig gjest her. Jeg vil egentlig vise ham, men han tør ikke.

På bloggen har hun også skrevet at hun har dratt på stevnemøter. Da God kveld Norge begynte å hinte til den nye flammen, avbrøt hun oss og sa:

– Jeg er fortsatt hemmelighetsfull!

På spørsmålet om han vil figurere i TV-serien, svarer hun raskt nei.

– Hvorfor er du så hemmelighetsfull?

– Dette startet etter opptaksperioden. Så han jeg var på date med nå... Vi var ferdig med å filme.

Den store hemmeligheten

Det har vært mange spekulasjoner på sosiale medier den siste uken, etter at Raad skrev følgende på Instagram:

– Teller ned timene til jeg endelig kan røpe min aller største hemmelighet til dere på torsdag ... Jeg er SÅ nervøs og spent at dere aner ikke.

Hun hintet også om en stor nyhet på YouTube-kanalen hennes, hvor hun sa:

– Jeg er veldig nervøs for det jeg skal gjøre. Jeg kan ikke si noe mer om det, jeg har taushetsplikt.

Hemmeligheten var altså at hun får en serie som skal følge henne og familien.

Relatert