ETTERTRAKTET: Fredrik Aursnes er ønsket av både Leeds og Toulouse.
ETTERTRAKTET: Fredrik Aursnes er ønsket av både Leeds og Toulouse. Foto: Fredrik Hagen

Fotballryktene: – Molde-spiller ønsket av Premier League-klubb

Mens Liverpool og Thiago er enige. Få dagens rykter her!

Molde-spiller Fredrik Aursnes har sagt nei til tilbudet som foreligger fra franske Toulouse. Påstandene om at Leeds skal være interesserte, er nye for ham.

I et intervju med Romsdals Budstikke mandag bekrefter Aursnes at det ikke ser ut til å bli noe Frankrike-eventyr.

– Per nå er det et nei, slik saken står. Jeg vet ikke om det er endelig, eller om Jim (agent Solbakken) fortsetter å forhandle. Jeg vet ikke om det er noe å gå videre på, eller om det er ferdig. Men akkurat nå ser det ikke ut som det blir noe av, sier Aursnes til lokalavisen.

Toulouse holder til på nivå to i Frankrike.

Mandag meldte de britiske avisene Daily Mail og The Sun at Leeds skal være interesserte i Molde-spilleren. Den nyopprykkede Premier League-klubben skal angivelig være beredt til å betale fem millioner pund, tilsvarende 58 millioner kroner.

Det er i så fall en kraftig økning fra kjøpssummen på 32 millioner kroner Molde og Toulouse angivelig ble enige om. I Molde har man imidlertid ikke hørt noe om Leeds-interessen.

– Jeg har fått det med meg i media, men vet ingenting, for være ærlig. Jeg har ikke hørt noe om dette, egentlig, så det er ikke så mye mer å si, sier Aursnes.

Molde-direktør Ole Erik Stavrum sier han er ukjent med at den engelske klubben skal være på banen.

Britiske Mirror henviser til Esporte Interativo, som hevder at Lionel Messi har gitt beskjed til Barcelona-ledelsen om at han ønsker å forlate klubben med umiddelbar virkning i kjølvannet av den pinlige Champions League-exiten forrige uke. Angivelig skal Manchester City og superstjernenes tidligere trener Pep Guardiola være i førersetet til å signere Messi om et salg fra Barcelona blir en realitet. Messi har ett år igjen av kontrakten med Barcelona.

Sport skriver samtidig at Barcelona skal være villige til å kvitte seg med Antoine Griezmann etter bare én sesong i den katalanske hovedstaden.

RMC Sport-journalist Mohamed Bouhafsi skriver at Liverpool og Thiago Alcantara er enige om de personlige betingelsene i en fireårsavtale. Nå gjenstår det bare for Liverpool og Bayern München å bli enige om en overgangssum for midtbanespilleren.

Telegraph hevder at Arsenal er kommet til enighet med Pierre-Emerick Aubameyang om en ny kontrakt. Samtidig skal London-klubben være nær en signering av Lille-forsvarer Gabriel Magalhaes.

Chelsea er blitt koblet til mange forsvarsspillere den siste tiden. Nå skriver Mirror at Frank Lampard kan komme til å hente både John Stones og Lewis Dunk for å styrke en vaklende forsvarsrekke. Declan Rice linkes også til Chelsea, men prisen West Ham ønsker seg er trolig for høy.

Sky Sports skriver at Juventus er interessert i Arsenal-spiss Alexandre Lacazette. Wolverhamptons Raul Jiménez vurderes også av den nybakte Serie A-mesteren.

The Times melder at Tottenham vurderer å signere keeper Joe Hart, som for tiden står uten arbeidsgiver.

Gianluca Di Marzio skriver at Leicester kan få kamp av PSG om Atalanta-back Timothy Castagne.

Nå har også Inter kastet seg inn kampen om Chris Smalling, som var på lån hos Roma fra Manchester United forrige sesong. Det skriver Metro. Roma ønsker også å hente midtstopperen tilbake til klubben.