– Jeg kan ikke si når eller om overganger kommer til å skje

Ole Gunnar Solskjær er klar på at Manchester United trenger forsterkninger etter nok et semifinaletap. Om det kommer, kan ikke United-manageren garantere.

Sevilla 2-1 Manchester United

Se kampsammendrag av Sevilla-Manchester United øverst!

Manchester United tapte i Europaligaens semifinale mot Sevilla søndag kveld. Dermed er sesongen over for de røde djevlene.

– Siden februar har vi vært fantastiske. Men igjen, det er skuffende å ryke ut. Det er spennende å jobbe med disse guttene, sa Ole Gunnar Solskjær til engelsk tv etter semifinaletapet.

Nå skal Manchester United ha minst 30 dagers pause før neste sesong i Premier League sparkes i gang. Det skal derimot ikke Ed Woodward og dem som styrer med overganger for klubben ha.

– Det handler ikke om storsigneringer. Vi trenger kvalitet, den rette spilleren med rett personlighet som gjør oss bedre. Vi ser kanskje på kveldens kamp for å se hvor vi trenger å forbedre oss, sa Solskjær da han ble spurt om United er på utkikk etter nye spillere.

Kan ikke garantere forsterkninger

Kristiansunderen legger ikke skjul på at United ser etter forsterkninger i overgangsvinduet som allerede er åpnet. Han kan likevel ikke garantere at det vil komme nye spillere til klubben i sommer.

– Jeg kan ikke si når eller om overganger kommer til å skje, men vi er på utkikk og vi skal sitte oss ned å diskutere for det er snart sesong igjen, sier han etter semifinalen, gjengitt av Manchester Evening News.

– Vi må forbedre det vi har. Vi har hatt perioder med skader, vi har hatt perioder der spillere har spilt mye, så vi ser alltid på muligheter til å forbedre troppen, legger United-manageren til.

Ryktes til Sancho

De røde djevlene har vært sterkt linket til Jadon Sancho denne sommeren, men Borussia Dortmund har vært tydelige på at den engelske vingen blir i Tyskland også kommende sesong.

– Jeg kommenterer ikke andre klubbers spillere, dessverre er det ikke sånn verden fungerer, sa Solskjær med glimt i øyet da han ble spurt om Sancho-interessen etter tapet mot Sevilla.

Harry Maguire, Bruno Fernandes og Odion Ighalo ble alle hentet mot slutten av de siste to overgangsvinduene. Nå gjenstår det å se om sene overganger også blir tilfellet denne gangen.

Manchester United starter sin Premier League-sesong tidligst 17. september. Overgangsvinduet er åpent helt frem til 5. oktober.