Kritisk til profilenes forberedelser: – Jeg synes det er dødt og tungt

Norges tre mest profilerte syklister har ikke preget resultatlistene etter «restarten». Johan Kaggestad kjøper ikke forklaringen om at varmen har deler av skylden.

IKKE FULLKLAFF: Alexander Kristoff (venstre) og Carl Fredrik Hagen er to av fem norske ryttere i årets Critérium du Dauphiné. Ingen av de har så langt satt noe preg på rittet..
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.
IKKE FULLKLAFF: Alexander Kristoff (venstre) og Carl Fredrik Hagen er to av fem norske ryttere i årets Critérium du Dauphiné. Ingen av de har så langt satt noe preg på rittet.. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.

Carl Fredrik Hagen, Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff har alle gått litt under radaren etter at sesongen begynte på igjen etter koronapausen.De to sistnevnte har ikke plassert seg blant de 40 beste på noen av sine fem første rittdager hittil, mens Hagen ble nummer 54 i Tour de l'Ain og er fullstendig ute av sammenlagtkampen i Critérium du Dauphiné.Selv om de alle har sine hovedmål litt frem i tid, er de alle samtidig klare på at rittene hittil ikke har stått helt til fo