Halvor Bakke avslører hemmeligheten bak utseendet

GOD KVELD NORGE (TV 2): Interiørguru og TV-profil Halvor Bakke (49) deler sine skjønnhetstips, idet han selv snart fyller femti.

– Nå har man bedre økonomi enn man hadde når man var 30 og 40 år, og man er litt mer avslappet til livet egentlig. Driter i ting som egentlig ikke betyr noe, sier Halvor Bakke om det å fylle femti, da God kveld Norge møter han på The Thief i Oslo.

Det er likevel ingen hemmelighet at utseendet forandrer seg med alderen, enten man vil eller ikke. Til tross for en karriere foran skjermen, med «Homsepatruljen» som tidligere gikk på TV 3, og nå «Eventyrlig oppsussing», stresser likevel ikke TV-profilen så altfor mye med det.

– Jeg er veldig avslappet til det der. Jeg er nok litt heldig fra naturen sin side, også sper man på med litt gode kremer, forteller Bakke.

Et glass bobler om dagen

Likevel har han noen skjønnhetsrutiner å dele med oss andre, som for ham faller naturlig inn som en del av hverdagen.

– Bo på landet! Frisk luft på landet. Der har jeg bodd de ti siste årene, forteller Bakke, som er bosatt i Stavern, og fortsetter:

– Også tror jeg et glass bobler om dagen hjelper veldig bra altså! Det gjør noe med huden. Jeg innbiller meg hvert fall det, humrer han.

Trening blir det derimot mindre av, innrømmer TV-profilen, som sier at han til sitt forsvar beveger seg mye i jobben.

– Dessverre så trener jeg ikke, ingenting. Det er helt forferdelig pinlig å si, jeg er kjempedårlig på det. Hjemme på gården er det mye ting som skal gjøres hele tiden, men jeg sitter ikke og pumper jern, påpeker han.

49-åringen tar heller ikke noe bevisst valg rundt kosthold, men sier han spiser veldig variert.

– Jeg er veldig glad i fisk og spiser lite rødt kjøtt. Jeg liker å lage mat og liker å ha venner på besøk. Også er jeg så heldig å ha et drivhus fullt av tomater, så jeg spiser masse tomater!, forteller Bakke.

Innrømmer botox

Plastiske operasjoner og kroppspress blir stadig debattert i mediene, og Bakke innrømmer at også han har fikset på utseendet.

– Jeg tar botox i panna. Demper litt sinnarynka, så den forsvinner. For jeg er ikke så veldig sint egentlig, smiler han.

Bakke ser likevel ikke uproblematisk på dette temaet. I november i fjor skrev TV 2 om hvordan Forbrukertilsynet i 2019 hadde aksjonert mot Instagram-kjendiser for reklamering av kosmetiske behandlinger og skjønnhetsprodukter, der følgerskaren er under 18 år.

– Det har vært mye i mediene om unge influencere som fikser på det veldig tidlig, og som er forbilder for enda yngre følgere, så man skal være forsiktig med det man gjør der. Vi som er voksne og eldre har kanskje ikke samme følgerskaren og samme påvirkningen. Så litt er lov, mener Bakke.