VENTER BARN: Ed Sheeran og kona Cherry Seaborn venter sitt første barn sammen.
VENTER BARN: Ed Sheeran og kona Cherry Seaborn venter sitt første barn sammen. Foto: Markus Schreiber/NTB scanpix

Ed Sheeran (29) har blitt pappa

Den britiske artisten og kona Cherry Seaborn har fått en datter.

Artist Ed Sheeran (29) og kona Cherry Seaborn har blitt foreldre til en liten jente. Det melder artisten selv på sin Instagram-konto tirsdag formiddag.

«Hei! En rask melding fra meg ettersom jeg noen personlige nyheter jeg har lyst til å dele med dere... Forrige uke, med hjelp av et fantastisk team, fødte Cherry vår nydelige og friske datter – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», skrev artisten under et bilde av en barneseng med et pledd med to små sokker.

«Vi er helt forelsket i henne. Både mor og baby har det bra» fortsatte han og ba samtidig om respekt for privatliv i tiden fremover.

For ganske nøyaktig ett år siden kom nyheten om at Ed Sheeran og Cherry Seaborn (28) hadde giftet seg i all hemmelighet.

Under et intervju med den amerikanske kanalen Access viste Sheeran frem gifteringen på sin venstre hånd. Paret, som ble kjærester i 2015, forlovet seg rett før nyttår i 2017

I midten av august startet ryktene å svirre omkring Seaborns graviditet. Ifølge flere britiske medier, skal paret ha blitt gravide i forkant av koronapandemien, og holdt den voksende magen skjult for offentligheten.