SKADET: TV-stjernen måtte opereres etter en alvorlig ulykke med en elektrisk sykkel.
SKADET: TV-stjernen måtte opereres etter en alvorlig ulykke med en elektrisk sykkel. Foto: Richard Shotwell

Stjernen kommer med klar oppfordring etter alvorlig ulykke

Den britiske TV-stjernen Simon Cowell brakk ryggen i elsykkel-ulykke. Nå letter han på sløret om hva som skjedde.

Lørdag kveld skulle den britiske TV-profilen, kjent fra programmer som «America's got talent», «Britain's got talent» og «American Idol», teste sin nye elektriske sykkel utenfor sitt hjem i Malibu i California.

Men det gikk fryktelig galt, og Cowell endte opp på sykehus med brekt rygg. Han gjennomgikk en operasjon, og har det etter forholdene bra, skrev nettstedet Deadline.

Mandag letter TV-stjernen på sløret om ulykken.

– Her er noen gode råd. Hvis du kjøper en elektrisk sykkel, les bruksanvisningen før du bruker den for første gang. Jeg har brekt deler av ryggen min, skriver Cowell på Twitter.

Videre takker han for alle meldingene han har fått.

– Jeg vil også rette en stor takk til alle sykepleiere og leger. Det er noen av de snilleste menneskene jeg noen gang har møtt. Ta vare på dere selv!

Simon Cowell er for tiden aktuell som dommer i «America's got talent». På grunn av ulykken uteblir nå den erfarne talentdommeren fra den kommende innspillingen.

– Vi savner sjefen vår! Kom raskt tilbake Simon, skriver skuespilleren Sofia Vergara sammen med et bilde av de to andre dommerne Heidi Klum og Howie Mandel.