UTE: Ousmane Dembélé er ute med skade for Barcelona.
UTE: Ousmane Dembélé er ute med skade for Barcelona. Foto: Joan Monfort

Mannefall i Barcelona - har kun 13 førstelagsspillere tilgjengelig

Ousmane Dembélé mister returkampen mot Napoli.

Barcelona tar imot Napoli til returoppgjør i Champions Leagues 16-delsfinale lørdag. Det blir uten en rekke stjernespillere, bekrefter Barcelona i sine kanaler.

Nå må de også klare seg uten Ousmane Dembélé. Den franske vingen har trent med laget, men ikke lenge nok til at de var villige til å ta noen sjanser med ham mot Napoli. Det sa Barcelona-trener Quique Setién under fredagens pressekonferanse.

I tillegg er Samuel Umtiti og Martin Braithwaite skadet mens midtbaneduoen Sergio Busquets og Arturo Vidal er suspendert til returoppgjøret på Camp Nou.

Barcelonas tropp til returoppgjøret mot Napoli

Ter Stegen, Neto, Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Alba, Lenglet, Junior, Rakitic, De Jong, Suárez, Griezmann, Messi, Ansu Fati, Riqui Puig, Araujo, Konrad, Jandro, Reis, Mingueza, Peña

I tillegg har Arthur gitt beskjed til Barcelona-ledelsen om at han ikke vil spille for Blaugrana igjen da han er på vei til Juventus i en byttehandel som sender Miralem Pjanic til Catalonia.

Med skader, suspensjoner og Arthur-situasjonen har Barcelona kun 13 førstelagsspillere tilgjengelig til lørdagens kamp. Det kan bety at flere akademiprodukter vil få sjansen for katalanerne i den høyst viktige kampen.

Første oppgjør i Italia endte 1-1, dermed må de lyseblå fra Italia score på bortebane for å ta seg videre i Champions League.