SLUTT: Silas Massa Vasstrand og Victoria Andersen har gått hvert til sitt. Her under VIXEN Awards i 2019.
SLUTT: Silas Massa Vasstrand og Victoria Andersen har gått hvert til sitt. Her under VIXEN Awards i 2019. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Brudd for «Funkygines» bror og kjæresten

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den tidligere «Idol»-deltakeren Victoria Andersen (20) bekrefter at forholdet er over.

Nylig delte Victoria Andersen noen følelsesladde videoer på sin egen TikTok-profil med tilhørende tekst: «Jeg trengte å komme til dere akkurat nå, håper det er okay...» etterfulgt av et knust hjerte.

Dette fikk folk til å spekulere om det var slutt mellom henne og en av brødrene til Funkygine, Silas Massa Vasstrand.

Nå bekrefter de bruddet på Instagram:

– Den siste tiden har det vært noen spekulasjoner rundt forholdet til Silas og meg. Ja vi har avsluttet forholdet, men det er helt konfliktløst og vi er fortsatt veldig glad i hverandre, skriver Victoria i sin story.

Silas Massa Vasstrand ble vi først kjent med som Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) sin lillebror. Siden da har hele familien Vasstrand fått stadig mer oppmerksomhet, særlig etter deres helt egne realityprogram, «Funkyfam» på TV 2.

God kveld Norge har ikke lyktes å komme i kontakt med Silas Massa Vasstrand eller Victoria Andersen.

Slår tilbake mot voldsrykter

Det var i august i fjor at det tidligere kjæresteparet bekreftet forholdet, og kunne fortelle til Nettavisen at de hadde vært sammen i tre måneder.

I februar i år gikk kjæresteparet ut til Dagbladet og slo tilbake mot voldsrykter som hadde fremkommet på den anonyme appen Jodel. En bruker hevdet å ha sett Vasstrand være voldelig mot kjæresten, en sen kveld på byen.

Andersen avkreftet selv ryktene via Intagrams historiefunksjon og presiserte ovenfor Dagbladet at kjæresten aldri var voldelig mot henne, slik ryktene skulle ha det til.

Vasstrand tok også til Instagram og oppfordret samtidig følgerne sine til å være snille med hverandre.

«Vet det er mange som ikke liker Emil og meg. Vet det er mange som har mange meninger om oss. Men å sette ut falske rykter er feigt og potensielt ødeleggende for noen. Det går fint med meg/ oss, Men tenk dere om før dere snakker eller deler anonyme meninger på nett. Vær ålreite med hverandre. Selv mot de man ikke liker», skrev Silas.