BUD: Liverpool skal ha lagt inn bud på Jamal Lewis.
BUD: Liverpool skal ha lagt inn bud på Jamal Lewis. Foto: Tim Keeton

Fotballryktene: Liverpool-bud avslått

Manchester City jakter fortsatt fire forsterkninger for å ta opp kampen med Liverpool om neste års serietittel.

Liverpool skal ha lagt inn bud på Norwich-vesntreback Jamal Lewis. Det melder The Athletics Liverpool-journalist James Pearce torsdag kveld. Budet skal være på 120 millioner kroner, mens Norwich i utgangspunktet ønsker det dobbelte. Merseyside-klubben har lagt inn en videresalgsklausul i budet, melder det engelske nettstedet.

Drøyt en time senere melder flere britiske medier, deriblant The Times og The Telegraph, at Liverpools bud på Lewis er avslått.

Manchester City har allerede signert Ferrán Torres og Nathan Aké, men om man skal tro rapportene fra balløya er ikke Guardiola ferdig med sommerhandelen. Fire spillere skal stå på ønskelisten til spanjolen. Kalidou Koulibaly, Lautaro Martínez og João Félix skal være tre av dem, hevder Sky Sports. Atletico betalte over 1,2 milliarder kroner for Félix i 2019, så en overgang til City er ventet å bli meget dyr.

Brentford tapte opprykket like før målstreken mot Fulham. Nå kan flere av nøkkelspillerne være på vei bort fra «The Bees». Ollie Watkins og Saïd Benrahma var deres beste spillere denne sesongen, og begge to forsvinner trolig til Premier League. Algeriske Benrahma har tidligere vært linket til Chelsea, men nå er det Tottenham og West Ham som har satt inn støtet, hevder Mirror.

Chelsea har planer om å selge spillere for to milliarder i sommer. Frank Lampard skal være villig til å høre på bud på Kepa Arrizabalaga, Jorginho, Antonio Rüdiger, Emerson, Victor Moses, Tiemoue Bakayoko, Danny Drinkwater, Michy Batshuayi, Kurt Zouma og Andreas Christensen, skriver TalkSport.

Philippe Coutinho nærmer seg Arsenal. Barcelona-spilleren er ventet å signere for London-klubben i nærmeste fremtid. Det som kan strande avtalen er at Arsenal krever at Barcelona fortsetter å betale en del av brasilianerens lønn, hevder The Telegraph.

Det kan gå mot en sjokkovergang for James Rodríguez. Colombianeren er ute i kulden i Real Madrid, og nå kan neste stoppested blir byrival Atletico Madrid, hever El Golazo de Gol. Prisen skal ligge på lave 150 millioner kroner for 29-åringen som fikk sitt gjennombrudd i 2014-VM.